Hónalj, illetve bajusz szőrtelenítéshez mit használtok, hogy ne nőljön hmar vissza?
Azzal van a problémám, hogy leszedem krémmel, de hamar visszanő, és a hónaljamon kipirosodik ,és fáj is :S
Mivel szedjem le? h ne nagyon fájjon, és legalább jó lenne ha 3-4 hétig nem nőne vissza?
Help!!!
hónaljhoz epilálás.
bajuszhoz meg ne epiláld, hanem szőkíttesd, vagy gyantáztasd, a gyanta jobb mint a szőkítés!!
hónaljhoz epilátor, első pár alkalom nagyon fáj, viszont én pár éve csinálom, már szinte fel sem tűnik, és kicsit, de ritkult.
bajusz szerencsére nincs.
Gyanta.
Nekem nagyon bevált.
Az epilátornál sokkal fájdalommentesebb.
És 3-4 hétig nem is nő vissza.
A bajuszhoz is inkább a gyantát ajánlom.
A hónaljam epilálom. Nekem úgy vált be, hogy soha nem hagyom "hosszúra". Pl. télen ugye nem annyira fontos a tükörsimaság, de akkor sem hagyom eldurvulni a heylzetet, mert akkor mindig nagyon fáj. minden 2. héten végig megyek rajta, és tökéletes. Eleinte nagyon fájt, de most már tűrhető. Nem marad fekete kis pötty a szőr helyén, mint korábban.
Bajuszom szerencsére nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!