Combod egész jónak néz ki, pociról azért még van mit leadni. Sportolj, étkezz egészségesen és bombanő leszel, valamint ami talán még fontosabb egészséges.
2011. máj. 12. 00:22
12/23 anonim válasza:
hüü nekem tetszel:)
Elsőre a kg kicsit soknak hangzik, mivel én 50kg vagyok, de kb úgy nézel ki, mint én karácsonykor +2-3kilóval. Csini szerintem. ;)
18/L
2011. máj. 12. 01:08
13/23 anonim válasza:
szerintem sem kéne fogynod többet. ez így pont jó.
2011. máj. 12. 04:51
14/23 anonim válasza:
A tökéletestől azért messze vagy, inkább alma alkatúnak tűnsz, szóval hasról van miről bőven, a karod is kicsit bvastag, olyan 5-10kg között kellene leadnod, a beállásod miatt nem tudnám pontosan megmondani. A legfontosabb a sport, sport, sport, hajrá!
2011. máj. 12. 07:39
15/23 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben vagy. A magasság/súly arányod is jó és a fotón látható alkatod is.
Ha nagyon nem vagy magaddal még kibékülve, akkor maximum kicsit szálkásíthatsz magadon, de nem kellene különösebben továbbforszírozni a fogyást.
2011. máj. 12. 07:54
16/23 anonim válasza:
Én is 172 centi vagyok és 50 kilo, nem direkt, nem tudok hízni. Szerintem te nagyon csinos vagy, és örülnék ha így néznék ki. :)
2011. máj. 12. 08:16
17/23 anonim válasza:
Simán sunáználak.:)
2011. máj. 12. 08:32
18/23 anonim válasza:
Semennyit, jó alakod van. Ha mégis elégedetlen vagy magaddal, inkább sportolj, szálkásíts, fogyókúra nem kell.
2011. máj. 12. 08:38
19/23 anonim válasza:
Nehogy koplalj, jól nézel ki. Ha nem vagy ezzel az alakkal megelégedve, az testképzavarra utal. (Én teltebb vagyok Nálad, mégis jó alakúnak tartanak.)
Nem kell a fogyókúrát túlzásba vinni, ha valami alakformálásnak mégis szükségét érzed,valami mozgást válassz, amit önmagáért is élvezel.
2011. máj. 12. 09:36
20/23 anonim válasza:
Én is hasonló vagyok (166cm/55kg) de én utálom h mindenhol puhány hájas vagyok.
szerintem 3-5 kiló mínusz még maximálisan elég, annál többet ne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!