Hogyan kell szolizni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy milyen pózban? pl kicsit szétnyissam a lábam egy idő után? vagy a karomat feltegyem h belül is barnuljon? tippeket!:)2011. máj. 10. 18:03
1/8 anonim válasza:
Fekvőbe vagy állóba mész?
Én utóbbit javasolnám, mert a fekvőnél mindenképpen lesz egy fehér folt a fenekednél. Egyébként ahogy kényelmes, nem igényel trükköket a dolog :)
2/8 anonim válasza:
Tiszta (dezodor, parfüm, smink, kosz nélküli) bőrrel, lehetőleg állóban, hogy a foltok mellett a fertőzést is elkerüld. Első alkalommal kevesebb időre, nehogy megégj, aztán fokozatosan emelve az agadot, de heti egynél többször ne. És mindenképp EU 0.3-as csövekbe menj!
3/8 anonim válasza:
Ja, és igen, nyisd szét a lábad kis terpeszbe, ne hunyoríts! A karod meg fele időben lenn (testtől eltartva), másik felében fenn.:)
4/8 A kérdező kommentje:
járok szoliba már egy ideje szóval tudom hogy mennyi idő kell:) hmm..nem tudom még állóban nem voltam :D akkor szerintetek az álló jobb? meg amúgy van fertőtlenítőszer ahova én járok és mindig letörlöm mielőtt befeküdnék:) meeeg...ha felteszem a karom (a fejem mellé) akkor "belenyúlik" az arcbarnítós cuccba is. vagy az nem baj?:s
2011. máj. 11. 14:26
5/8 anonim válasza:
A foltok elkerülésére tényleg az álló a legjobb, én viszont azt nem szeretem, úgyhogy úgy szoktam csinálni hogy egyszer hason, egyszer háton fekszem a fekvőbe, így mindenhol egyenletes, megszűnt a fehér folt a fenekemnél és a lapockámnál is. Az arcbarnítótól nem lesz baja a karodnak ne aggódj :)
6/8 anonim válasza:
Mindig fekvőbe megyek és soha az életben nem volt még fehér folt sehol...
Fordulni ajánlott félidőben, kart emelni is, lábat hol nyitni, hol meg kicsit befelelé fordítani, de szerintem teljesen evidens hogy ha lenézel látod hogy hol éri kevésbé a csövek fénye a tested és úgy mozgatni időnként hogy ott is elérje jobban.
7/8 A kérdező kommentje:
hmm.. nem is gondoltam még arra h hasra fordulok:D de akkor a nyakadnál? ahogy oldalra nézel vagy hogy szoktad? és az arcbírnítós rész?:s
2011. máj. 18. 13:39
8/8 anonim válasza:
Oldalra szoktam fordítani a fejem, és félidőnél átfordítom a másik irányba. így mindkét oldalt éri egyenletesen az arcbarnító is, de közben a másikat a sima csövek. Van olyan is, hogy hason fekve könyöklök, és lefelé nézek, ezt főleg akkor ha nagyon meleg van, így szellősebb egy picit. Az egésznek annyi a titka hogy úgy "akrobatikázz", hogy pár percig mindenhol érjen az uv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!