Ajanlanatok ferfi parfumot?
Mondjuk ami hasonlo kaliberu, mint az Aramis Life, Clinique Happy Men.
Mi a kedvencetek?
Konkretan ezen markak melyik parfumjere gondoltok?
Azert lenne fontos konkret nev, mert a ferjemet szeretnem meglepni, viszont nem ugy akarok inditani, hogy megprobalok egyszerre szazat megnezni, mert annak nem lenne jo vege...
Egy-ket tippem mar van, de szeretnem meg par (masok altal nagyon dicsert) parfumnevvel vasarolni menni es max 5-10 fajtat megnezni.
Igen, komolyan kerdezem. Ha ismered a parfumoket, akkor te is tisztaban vagy azzal, hogy be lehet oket sorolni bizonyos kategoriakba. Ezert is irtam meg az elso kommentemben, hogy pl a clinique happy stilusahoz hasonlokat keresek. Es ebbe mondjuk peldaul a bvlgari black nem sorolhato be, egybol kiesik, mint ahogyan meg szaz masik.
Kesobb pedig leirtam azt is, hogy miert is szeretnek nehany nevet osszegyujteni. Ismerek jopar ferfi parfumot (teny, hogy a noieket lenyegesen jobban), de az a baj, hogy azok kozul, amelyeket ismerek vagy van mar a ferjemnek, vagy expasikhoz kotheto, emiatt ujabbakra vadaszom.
+ ezek nem a kedvenceim, de a Clinique Happy-bol kiindulva talan tetszenenek.
Nekem a Dior Homme az egyik kedvencem, meg a Paco Rabanne- Black XS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!