Melyik bevásárlóközpont a legjobb Budapesten? Ti melyikbe jártok, és miért?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 18:15
1/12 hümi válasza:
Aréna Pláza- mert minden bolt meg van ott amit szeretek
Váci utca is - mert nagyon hangulatos tud lenni, a jó időbe tök jó sétálgatni ott, és nagyon jó boltok vannak : )
3/12 anonim válasza:
Aréna. sok jó bolt van , szinte az összes amit szeretek :)
4/12 anonim válasza:
Én is az Arénát szeretem. Viszonylag közel van hozzám és itt megtalálom az ízlésemhez közel álló üzletek többségét.
5/12 anonim válasza:
Én az árkádot szeretem - minden van ami kell, H&M, Pimkie, Vero Moda, New Yorker, Promod stb stb és nem is olyan hatalmas mint az aréna hogy túracipőt kell húzzak hogy végignézzem a boltokat :D De mondjuk az arénában van tesco, és az f&f-et szeretem...
9/12 anonim válasza:
egyik plázát sem szeretem, mert ahol van h&m, ott nincs bershka, de ahol van bershka, ot nincs zara, de ahol nincs zara ott meg promod nincsen.
én a vörösmarty tér-váci utcára esküszöm! minden kedvenc boltom ott van, meg még azok is, amiket csak simán szeretek.
10/12 anonim válasza:
árkád,weszend...váci utcába még soha nem voltam, nah majd el megyek már vmikor:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!