Mellnövelő krémek tényleg hatásosak? Tapasztalatok? Vannak mellékhatások?
Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 17:16
21/33 anonim válasza:
Rossmannban milyen krémet vettél?:)
22/33 anonim válasza:
Az orvosok megdöbbentek a krém hatékonyságán!
23/33 DDenisa válasza:
Szerintem a 6os hozzászóló beépített ember!!!
Tuti tipp a mellnöveléshez és 1000% a garancia:
szüljetek pici babát, már a várandósság alatt kb. másfél-2x-esére nő a melletek, a szoptatás alatt pedig 2-3x-osára! Amíg szoptattok, szép nagy marad, és utána is nagyobb lesz, mint korábban volt ;).
Minden más csak marketing.
24/33 DDenisa válasza:
A másik, hogy aki csontsovány, annak sosem lesz nagy melle.
Csajok, szedjetek fel egy kicsit magatokra. Zsírsejtek kellenek, hogy a mell is nőjön! Nem sok csontsovány csaj jár nagy természetes mellekkel, kb. 0.00001%!!!
25/33 Annamari24 válasza:
Sziasztok.
22-es az a link tuti kamu, mert ugyan ezt a szöveget és képeket láttam egy másik hasonló termék oldalán is.
26/33 anonim válasza:
Aki azt írta a szules után szép nagy marad a mell hát 8 hónapja szultem és olyanok a melleim mint a tejes zacskó és a barátmöimnek ugyan ez a bajuk.
27/33 anonim válasza:
Szóval lóg olyan puha hogy kifolyik kb a melltartobol és kisebb is lett :/
28/33 anonim válasza:
#12-es és #13-as a körméret anélkül is nő, hogy híznál. Én 16 évesen 75B-s voltam. Most 19 vagyok és 90D-s és karcsúbb vagyok,mint akkor... A mell nem egy feléképpen tud csak nőni... nézzétek utána a neten rengeteg formájú és alakú van. Mióta nagyobb a mellem már nem elég a 75 mert belevág a mellembe, pedig egy kilót nem híztam sőt futni járok és jógázom.
29/33 Magas Lívia válasza:
Jó régi a poszt, de azért leírom a tapasztalatomat. Először is visszaolvastalak titeket és azért ne hívjuk már csontsoványnak azt, akin nincs felesleg- köszönöm. Másrészt és a Busturalt használom 2 hónapja, de nem okozott semmi változást, de mint a hajullás elleni kapszula szerintem mindenkinek másik a jó, csak fájó a pénzkidobás :D
30/33 anonim válasza:
én kapszulát próbáltam ki, a pueraria mirificát és tényleg nagyobb lett a mellem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!