Annyira elég a nagyon okos, kapásból szkeptikusokból.. Részemről többfélét is kipróbáltam még évekkel ezelőtt, és találtam olyat, ami használt. Lehet hogy nem mindegyik jó, de mások tapasztalat segíthet, és még így sem hú de nagy anyagi áldozatról van szó. Igenis fontos, egy nőnek hogy szebb legyen a melle, én is boldogabb és elégedettebb voltam miatta. Kár leírni a krémek hatását pesszimizmusból.
2012. aug. 10. 15:43
12/33 anonim válasza:
Nem próbáltam ilyesmit, de azt hallottam az ilyen hatást reklámozó szerekről, hogy tele vannak nyomva hormonnal, ami bezavarhatja a saját hormontermelésedet.
(Annak az "okos" személynek üzenném, akinek 75 B-ről 90 D-re nőtt a melle, hogy a 90 a körméretet jelenti és a betű a kosárméretet! Szóval híztál kb 20 kg-t? Akkor persze hogy nagyobb a kosárméreted is, de nem a krémtől!)
2012. okt. 4. 19:21
13/33 anonim válasza:
19:21-es: Biztos férfi beépített ember (vagy elég buta nő)... :D
Vagy ez olyan, hogy ahol a testet a krém éri, ott megdagad? lol.
2012. okt. 5. 07:43
14/33 anonim válasza:
Most akkor létezik olyan krém ami hatásos? mert például nekem szinte melltartót se kéne hordjak olyan kicsik a melleim :S és rossz magamra nézni :SS pedig 60 kg vagyok és 165 cm:S és a 75Bröl 90Dre tényleg a 90 a körméretet jelenti xD és 2 mérettel nött csak a melle mivel D kosaras lett de akkor is xD
2012. nov. 13. 15:02
15/33 anonim válasza:
ÉN nagyon örülnék ha valaki le írna egy két oldalt honnan lehet meg rendelni ilyen készítményeket meg melyik a leg jobb de ha privátba írjátok meg nekem az is jó köszönöm szépen :) Én is szeretnék 5 hét alatt 90-es mell méretet :)
2013. márc. 9. 22:27
16/33 anonim válasza:
Ezt a sok rosszindulatú embert!!! Pedig a téma engem is érdekelne.
2013. máj. 2. 13:49
17/33 anonim válasza:
én kipróbáltam krémet. megfeszesíti, formásabbnak néz ki tőle de nőni nem igazán nő.
viszont segít a kinézetén, ha van legalább B-s melle az embernek, akkor érdemes néha bekenni.
én a rossmann-ban vettem a krémet
2013. okt. 12. 08:28
18/33 anonim válasza:
Utolsó, mennyire feszesítette a krém? Nekem nem a méretével van problémám, inkább azzal, hogy a túlsúly és a jojózás miatt megereszkedett. Tényleg látványos a feszesítő hatás is vagy csak icikepicikét?
És mi a neve a krémnek, melyik cég adja ki? És esetleg le tudnád írni, hogy mennyibe kerül? Nagyon örülnék neki, mert így sajnos nem tudom, hogy melyik krémről van szó, mert ott is árulnak többfélét.
2013. okt. 12. 17:38
19/33 RohiTomi válasza:
Én nagyon sovány vagyok és olvastam a Beauty Breasts kapszuláról és krémről a kommenteket most kamu h segít vagy nem kamu mert én szeretném ha kicsit nagyobb lenne a mellem de be vallom csontsovány vagyok és megrémített egy komment hogy ha valaki nagyon sovány akkor ne várjon nagy melleket nem is várok csak legalább 4- 5 mm többet és h segít- e ez a kapszula és krém mert ki szeretném próbálna csak viszont nem akarok ki dobni pénzt érte
2015. ápr. 1. 11:28
20/33 RohiTomi válasza:
Persze a menyasszonyom érdeklődik az én nevemen elég érdekes! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!