egyáltalán nem vagy szép, tényleg olyan, mint egy majom. ez a hajstílus meg borzasztó. a kisugárzásod alapján pedig egy unszimpatikus lány képeit látom, főleg ezekkel a pofavágásokkal. tessék, őszinte voltam.
2011. máj. 7. 21:26
14/45 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép vagy.
Önbizalomból 10.Szerintem vegyél vissza belőle,mással nagyon nincs gond,ja és tényleg nagyon látszik a sok vasalás,szerintem ne tedd,mert szép hosszú :)
2011. máj. 7. 21:27
15/45 anonim válasza:
szép
2011. máj. 7. 21:30
16/45 anonim válasza:
Tetszik a szemöldököd(: De egy kicsit tényleg tucat vagy, és látni, hogy nagyon meg vagy elégedve magaddal amit ( ahogy elnézem) itt nem nagyon bírnak.. :D
És nekem első látásra úgy tűnt mintha ki lenne pótolva a hajad. :D
2011. máj. 7. 21:33
17/45 anonim válasza:
Tényleg kár a hajadért....amúgy nem lennél csúnya, és nem kapnál ennyi negatív kritikát, ha nem lennél az a tipikus pózolgatós, szemkimeresztős, pofákat vágós tinilány. Tucat vagy így, pedig gyönyörűek a szemeid, lazán kitűnhetnél a korodbeliek közül...
2011. máj. 7. 21:42
18/45 anonim válasza:
a tussal hülyén van a szemed megcsinálva
túl szembetűnő az a póthaj,talán vágasd össze és tényleg csúnya ez a torzonborz a tetején
alapvetően nem vagy csúnya,de szép se,ne haragudj.
20L
2011. máj. 7. 21:46
19/45 anonim válasza:
nekem nincs bajom a hajaddal :) és szerintem kicsit különleges és egyedi arcod van :)
de úgy összességben azért csúnyácska vagy :/ bocsi :/
10/6
2011. máj. 7. 21:49
20/45 anonim válasza:
A trendet ha hagynád a halálba jó lenne:)...Úgy szurnálak!Így is, de úgy jobban:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!