Utánnanéztem hogy kik leszek az o.társaim és nagyrészt átlagos csajok de ez a lány valahogy felidegesített.Van mellette egy tök normális csajnak esélye vagy lehetetlen? Nektek mi a véleményetek róla, ti utálnátok vagy kedvelnétek jövőre ránézés alapján? Ő az..( fb-ról vannak):
Először is ne ítélj kép alapján. Lehet, hogy tök mások, mint amit neked a képről sugallnak(persze az ellentettje is lehet). Kép alapján ne állíts fel teóriákat róluk és ne ítélj. Am meg a Fhotoshop is csodákra képes:) Mikor találkozol velük, ne azt nézd, hogy melyikük hogy néz ki. Menj oda mindenkihez és majd kiderül, hogy ki milyen. Neked pedig tényleg kéne egy kis önbizalom:) Sztem újíts egy kicsit(új frizura, szép, normális smink, pár új ruha és kiegészítő és sportolj is vmit, mert, ha nem is vagy túlsúlyos, attól még jelentős önbizalmat tud adni). Azt viszont ne felejtsd el, hogy magadnak kell megfelelned nem másoknak. Sok sikert és ne feledd: jobb pár igaz barát, mint sok hamis.
2011. máj. 6. 22:05
23/28 anonim válasza:
szerintem átlagos, amúgy meg... NE érdekeljen, ne azon gondolkozz, hogy ő milyen szép (szerinted hozzád képest?), hanem foglalkozz magaddal. így csak lejjebb megy az önbizalmad, hidd el, teljesen felesleges tehát ennek a csajnak a külsejével foglalkoznod. mondom én, aki sose tudott magával megbékélni... és éppen ezért, mert folyton másokat néztem. szóval ne tedd, nagyon nem éri meg. :) ha pedig van kedved, írhatsz nekem, esetleg megnéznék pár képet rólad, és elmondanám a véleményem. ha nem, hát nem... :) szóval: a csajhoz állj hozzá semlegesen, úgyis majd ott dől el, hogy milyen. a fényképeit pedig inkább ne nézegesd, ha elmegy tőle az önbizalmad.
15/L
2011. máj. 6. 22:47
24/28 anonim válasza:
ez tiszta ronda...te hogy nézhetsz ki ha erre féltékeny vagy? bottal sem nyúlnék hozzá
2011. máj. 6. 22:52
25/28 ezvan:D válasza:
de mihez kéne esély? tudtommal nem versenyeztek egy pasin se...sem szépségversenyen..se sehol...ha meg mégis azon aggódsz h juj majd nem fognak észre venni a pasik miatta akkor 1. millio pasi van kinek mi az izlés 2. hidd el h nem ő lenne a vetélytársad főleg h más évfolyamok meg minden... na m1 sztem iylenken kár parázni..
2011. máj. 7. 01:23
26/28 anonim válasza:
Őszintén? Ez a lány szerintem csúnya.... ráadásul még beképzelt is... és szerintem van rajta pár fölösleges kiló (így képek alapján). Ha te vagy akkor bocsi, de így gondolom.... 23/f
2011. máj. 7. 05:56
27/28 anonim válasza:
Azért külső alapján ne alkoss egyből véleményt.
Nekem is volt egy ilyen otársam, és kiderült, hogy ő az egyik legkedvesebb lány most az osztályban. Ez semmit nem jelent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!