Egy ilyen csaj mellett SZÉPSÉGRE lehet esélyem?
Utánnanéztem hogy kik leszek az o.társaim és nagyrészt átlagos csajok de ez a lány valahogy felidegesített.Van mellette egy tök normális csajnak esélye vagy lehetetlen? Nektek mi a véleményetek róla, ti utálnátok vagy kedvelnétek jövőre ránézés alapján? Ő az..( fb-ról vannak):
nem tetszik , sőt szerintem kifejezetten nem szép :P
úgyhogy hajrá biztos van esélyed
Nem csúnya, de szerintem lesznek szebbek is...
És tudom miről beszélsz, a szép lányok mindig népszerűbbek az osztályközösségben, én is tapasztalom :)
De a szeptember még nagyon messze van, addig belőled is lehet bombanő! Ha írsz magadról, tudok tanácsokat adni ;)
Ez a csaj wtf? A sminkjét is egy bugyuta programmal kreálta az első képen, szerintem ő még kislány, aki unalmas pillanataiban dress-up játékokkal szórakozik.
Külsőre semmi extra, magasnak tűnik, aránylag van valami alakja, két év múlva lehet mindenki sokkal csinosabb lesz nála. A haja sablon, uncsi, nem szép. Az arcában sem fogott meg semmi.
Amúgy ezzel a hozzáállással úgy fogsz járni, mint volt osztálytársam. Nos, beíratkozásnál kiszúrta magának a tipikus gazdag szőke p*csát, és hogy jaj, úúúú, vele jóban KELL lenni, meg hasra volt esve. Nos, ha tudni szeretnéd hogy végezte: ő lett a csicska lány, akit a háta mögött kinevettek, sőt, ha a szemében tették, még kb. meg is köszönte.
Neked csak önbizalom kell. Sokkal jobb normálisnak lenni, mint beszállni ebbe a hülye népszerűségi versenybe. Legyen pár barátod, szórakozzatok jól, ennyi. Ha népszerű csaj akarsz lenni, ahhoz nem árt, ha rengeteg pénzed van, és olyan szüleid, akik nem bánják, ha 14 évesen minden hétvégén részegre iszod magad, 16 éves korodra a fél suli átmegy rajtad, stb. Sajnos ez már pár évvel ezelőtt is így volt, de ahogy figyeltem (már csak közvetve hálistennek), ez kell a népszerűséghez.
szerintem ne gondolkodj ezen...ne azért akarj összehaverkodni vkivel mert szép...:)
az igaz barátság nem a külsővel kezdődik...és azt mondom, inkább legyen kevésbé szép, de igazi, jó, megbízható bnőd, mint egy szép, de kihasználó, hazug bnőd...:)
amúgy szerintem attól, mert szépnek látod, lehet, hogy egy visszahúzódó lány és nem az a vagánykodós, népszerű lány...majd ha meglátod az otársaidat, akkor jobban fogod látni, kivel szeretnél összehaverkodni...:)
egy kép még nem jelent semmit...:) és ne arra gondolj, hogy úgymond nem vagy elég szép hozzá, mert akkor eleve nincs esélyes, hanem add magadat...ha szeretnél a bnője lenni, akkor menj oda hozzá, és ismerd meg, kérdezd meg melyik suliból jött, mit gondol a többiekről...ha rendes csajszi, akkor nem azt fogja nézni, milyen vagy külsőleg, hanem milyen aranyos vagy hozzá:)
és igen, tesséééééééééééék növelni az önbizalmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat, ennyi az egész:)
fel a fejjel:)
remélem segítettem:)
külsőre semmit se lehet megmondani, lehet hogy tiszta jó fejek vagy az is leht h bekképzelt csinibabák..
szépek szerintem, de ne csak külső alapján döntsd el.
szerintem szimpatikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!