Szerintetek elírták, vagy komolyan ennyi a határ?
szeretnék jelentkezni egy modellügynökséghez, nincs is baj, magas vagyok, és normáls testalkatú ( 175/63), csak pár kg felesleg van rajtam, és azt a 4-5 kg-t pedig leadom, mert fogyókúrázok, egészségesen, és sportolok..
na de azt írták, hogy a derék méret maximum 62 cm! az nagyon kevés, nem írták el, 72 cm helyett, vagy tényleg ennyi a határ? az én derekam meg 75 felett van!!! 15 centit meg nem kell fogynom, nem vagyok olyan kövér, maximum 5-6-ot, de ha azt lefogynám, az elírt 72-es határon alul lennék... na de 62 centi nem kevés??!
de kövér vagy, modellalkathoz viszonyítva...őket ugyanis nem érdekli, hogy anorex gebéket foglalkoztatnak, akik félholtak a koplalástól
jelentkezz normális ügynökségekhez, ahol nőies nőket foglalkoztatnak ;)
a 62 az nem kevés.
nem az a bajod,hogy kövér vagy, hanem nem elég izmos. Ha izmoslenne a derekad,az "összehúzza".
A tényleg sovány modelleknek 50-55-os derekuk van ( és Victoria Beckhamnek)
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:16
Banyek, hát VB nem épp 175 centi, jó lesz az oda 155-nek is.
Híres-hírhedt anorexiás.
Az a mániája, hogy akkora farmerba férjen bele, mint egy 8 éves gyerek.
A modellügynökséget tényleg ott kell hagyni a p...itlibe, már rég nem divat a gebeség.
Nekik meg tán illene követni a divatot.
Teljesen reális, mivel 50 kiló felett lényegében hozzád se szólnak. Tényleg betegesen kell kinézni, ha karriert akarsz.
A honlapon lévő képek meg... nos, a legtöbbet nem foglalkoztatják. Nekem van tényleg csinos meg szép ismerősöm, azzal jön, hogy modell (valóságban inkább csak hostess portfólióval), fent van honlapon, de... nos, magassarkúban kicsit magasabb nálam, én vagyok 160 centi. xD
A befutottak adatait nézd meg, arra kell törekedni, persze csak ha tényleg komolyan gondolod. Ha meg nem, akkor csináltass pár szép képet egy fotóssal és hagyd a csudába a modellesdit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!