Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok problémás bőrre?

Mit ajánlotok problémás bőrre?

Figyelt kérdés
Bőrgyógyász által felírt differin krémet használtam. Ettől nagyából letisztult az arcom, de mikor abba hagytam újra kezdetek elő jönni a pöttyök. Most még nincs olyan sok. Tudnátok valamit ajánlani mitesszeres és pattanásos bőrömre?
2011. máj. 6. 17:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem használod megint azt a krémet? (én nem ismerem)
2011. máj. 6. 17:51
 2/7 ezvan:D ***** válasza:
én zineritet szoktam ezt is doki irja fel ez ilyen lötty xD 2 hétig szabad használni utána 2 hétig nem majd megint 2 hétig igen és megint 2 hétig nem...mert nagyon kiszárítja a bőrt nekem használt.
2011. máj. 7. 02:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is Zinerit-et használok! :D :O ... De nekem semmi ilyet nem mondott,reggel este kennem kell vele egyfolytában,nekem azonban nem szárítja ki a bőröm.

Kedves kérdező,téged meg nem értelek.. Miért nem használod akkor tovább azt a krémet? Egyébként én nagyjából 3 fajta krémet használok az arcomra emelett még gyógyszert is.. :/ Használok egy krémet,majd megkeresem a nevét,így hirtelen nem jut eszembe,na nekem a bőrgyógyász ajánlotta. Több fajta van belőle,én az ilyen arctisztító gél fajtáját használom. Majd megkeresem a nevét,és elküldöm,esetleg említsd meg az orvosnak.

Egyébként pedig mond neki,hogy írjon még emellé esetleg mást is! :)

2011. máj. 7. 09:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Valami francia találmány,megis kerestem azonnal,megnéztem a nevét - La Roche-Posay .. Több minden is van belőle,amit én használok egy ilyen tisztító gél,és nekem eddig nem volt vele bajom.

De egyébként használd tovább a kiírt krémet,vagy említsd meg neki,hogy adjon neked valami mást is mellé! ;)

2011. máj. 7. 10:01
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

A krémet pedig azért nem használom már, mert az volt a tájékoztatón hogy 3 hónapig ajánlott használni és így nem mertem tovább használni.

2011. máj. 7. 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Bátyám is Differint használ, már úgy négy-öt éve.
2011. máj. 8. 17:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Aknesol!! sztem nagyon hatásos :)
2011. máj. 8. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!