11/32 anonim válasza:
Érdekes arcod van, de szépen érdekes:) Olyan 16-18nak néznélek. Amúgy sztem is túl természetellenes a szemöldököd.
12/32 anonim válasza:
18 körül saccolok, bár ebben nem vagyok jó.:D
Aranyos vagy és magasnak nézel ki. :)
13/32 anonim válasza:
Ránézek a képre és csak egy dolgot látok: az elfuserált szemöldököt. Tovább már nem is érdekel a dolog. Túl vékony, túl íves, természetellenes és csúnya. Bocsi.
17-25 között valahol.
14/32 anonim válasza:
16 éves kb.. Aranyos vagy ;) (Hányan fogjátok még felrakni magatokat? :))
17/32 anonim válasza:
17 körül, átlagos, de aranyos, sztem semmi gond a szemöldököddel:-)
2. kép nagyon tetszik.
18/32 anonim válasza:
A fogaid kicsit "harapd ki a pókot a sarokból" feelinges :) Kb 15-16 lehetsz. Max 17... tipikusan az a "hűdeszépvagyok" beképzlet korszak.
19/32 anonim válasza:
A fogaid kicsit "harapd ki a pókot a sarokból" feelinges :) Kb 15-16 lehetsz. Max 17... tipikusan az a "hűdeszépvagyok" beképzelt korszak. 27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!