Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány évesnek néztek? És amúgy...

Hány évesnek néztek? És amúgy hogy nézek ki?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 5. 15:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szerintem nem azt kérdezte, hogy cigány-e.

(Én sem vagyok róluk jó véleménnyel, de ne általánosítsunk már, majd akkor cigányozzatok a képe alatt, nem hiszem, hogy Ő konkrétan, személy szerint itt bármelyik válaszolót meglopta, vagy bármi... Nem is ismeritek, ne ítélkezzetek. Nem védek senkit... De nehogymár ez a lány zavarjon itt bárkit. Majd akkor zavarni fog, ha esetleg neki áll átkozódni, vagy a hozzászólásán nem lehet kiigazodni a megfogalmazás meg a helyesírási hibák miatt, de ha ez nem következik be, akkor nem kéne bántani.)

ON:

Fiatal vagy még nagyon, én is 12-14 körül gondoltalak.

Egyáltalán nem vagy csúnya, a hajaddal csinálj valamit, meg egy kicsit vékonyíts a szemöldöködön, minden más rendben van:-)

2011. máj. 6. 00:22
 22/25 anonim ***** válasza:
(Bocsi a 2. mondat miatt, most látom, kicsit összevisszaság lett, de szerintem így is érthető.)
2011. máj. 6. 00:24
 23/25 anonim ***** válasza:
12-13 évesnek nézlek. Az arcod szép, aranyos a mosolyod :) 24/L
2011. máj. 6. 04:11
 24/25 anonim ***** válasza:

13nak tippeltelek de láttam már írtad h 12 vagy:)

Szerintem szép vagy de kibróbálhatnál esetleg egy másfajta frizurát mondjuk ilyen oldalfrufrusat.

2011. máj. 15. 12:50
 25/25 anonim válasza:

kb 14nek, és baromi rossz minőségű a kép... amugy helyes kiscsaj vagy.

még valami, ha fotóznak picit emeld feljebb a fejed, akkor a szem alatt nem lesz "karika", persze ne annyira h be lehessen látni az agyadig;)

2011. máj. 28. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!