Szerintem nem azt kérdezte, hogy cigány-e.
(Én sem vagyok róluk jó véleménnyel, de ne általánosítsunk már, majd akkor cigányozzatok a képe alatt, nem hiszem, hogy Ő konkrétan, személy szerint itt bármelyik válaszolót meglopta, vagy bármi... Nem is ismeritek, ne ítélkezzetek. Nem védek senkit... De nehogymár ez a lány zavarjon itt bárkit. Majd akkor zavarni fog, ha esetleg neki áll átkozódni, vagy a hozzászólásán nem lehet kiigazodni a megfogalmazás meg a helyesírási hibák miatt, de ha ez nem következik be, akkor nem kéne bántani.)
ON:
Fiatal vagy még nagyon, én is 12-14 körül gondoltalak.
Egyáltalán nem vagy csúnya, a hajaddal csinálj valamit, meg egy kicsit vékonyíts a szemöldöködön, minden más rendben van:-)
13nak tippeltelek de láttam már írtad h 12 vagy:)
Szerintem szép vagy de kibróbálhatnál esetleg egy másfajta frizurát mondjuk ilyen oldalfrufrusat.
kb 14nek, és baromi rossz minőségű a kép... amugy helyes kiscsaj vagy.
még valami, ha fotóznak picit emeld feljebb a fejed, akkor a szem alatt nem lesz "karika", persze ne annyira h be lehessen látni az agyadig;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!