Nagyon hunyorítassz a képen, és olyan átlagos.
15nek tippelelek volna.
off: miért baj az, ha roma? hogy lehettek ilyen rasszisták! szánalmas és beszűkült látásmód
on: szerintem olyan aranyoska vagy, és többre tippeltelek volna, cca 15
18/L
Habibi, na te sem láttál még cigányt élőben, ha ez a véleményed :D
Amúgy más kép, esetleg ? Ami nem szerkesztett.
Nos, én már láttam párat, sőt, van egy roma haverom is. Tök normális, rendes körülmények között él, nem lop, meg semmi ilyesmi. De gyertek csak a sztereotípiáitokkal, mint mindig.
Amúgy én NEM vagyok cigány, mielőtt még rám fognátok.
köszönöm a jókívánságokat,kedvesek vagytok, nem csalódom bennetek, magyarokban ,soha.
ismerek én is romákat, olyanokat akik csak lopják otthon a napot és az állam pénzén élnek és a 13 éves kislányok sorra szülik a gyerekeket , mert kapják ugye akkor az anyaságit, és voltam már egy elhagyatott utcán egy roma férfival, aki épp rám fente a fogát, vagy aki az ismerősömet kirabolta... de olyanokat is ismerek, akik becsületesek és dolgoznak látástól vakulásig. Tehát nem ítélem el őket, csak a származásuk miatt .
az nem tudhatja milyen érzés elítéltnek lenni, akit még nem ítéltek el csupán a származása, nyelvtudása miatt. el sem tudja az képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!