Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek gáz ahogy...

Lányok! Szerintetek gáz ahogy a mellkasom kinéz? Képek!

Figyelt kérdés

Tölcsérmellem van, ez mennyire visszataszító?

[link]

Meg lehetne műttetni, de az nagyon szenvedős procedúra :(

2011. máj. 4. 20:05
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
kort légyszíves írjatok!
2011. máj. 4. 20:06
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

hát amikor behúzod a hasad meg így begörnyedsz akkor elég fura..

amúgy egyik volt osztálytársam volt ilyen mellkasa, csak én nem láttam, de most már el tudom képzelni (nem Dávid vagy?? :D)

amúgy engem nem zavarna

17/L

2011. máj. 4. 20:09
 3/34 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 1 évvel ezelőtt volt egy pasim akinek ugyanilyen volt a mellkasa, lúdmell?Vagy mi a neve azt mondta.Enem egyáltalán nem zavart bár ő szégyellte.Szerintem ha szeret valaki akkor nem érdekli milyen a mellkasod:) 17/L
2011. máj. 4. 20:09
 4/34 A kérdező kommentje:
Nem szoktam görnyedni, csak azért csináltam hogy jobban látszódjon. Az első 3 kép a normális testtartás.
2011. máj. 4. 20:10
 5/34 anonim ***** válasza:
tudom gondoltam :) mondom, amúgy nem zavar. de nem Dávid vagy?? :D
2011. máj. 4. 20:11
 6/34 A kérdező kommentje:
Nem Dávid vagyok :D
2011. máj. 4. 20:12
 7/34 anonim ***** válasza:
Hát elég durva, már ne is haragudj.. :S
2011. máj. 4. 20:13
 8/34 Rated válasza:
Ez olyan mintha egy éjszakán át egy nagy kavicson feküdtél volna mellkassal..
2011. máj. 4. 20:35
 9/34 anonim válasza:

Szerintem nem kell műttetned magad, ha szerelmes lennék, ez nem taszítana vissza attól, hogy ágyba bújjak veled :)

Amúgy nekem a lábfejemből hiányzik egy csont, nem feltűnő, de azért valamennyire megértem a helyzetedet.

18/L

2011. máj. 4. 20:37
 10/34 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy exem , akinek ilyen mellkasa volt ...nem volt vele kibékülve, de gyúrni kezdett, kicsit izmosította a mellkasát , karját és máshogy nézett ki és önbizalma is több lett , egy idő után már nem érdekelte !

Az, hogy undorító e vagy sem ez egy veled született rendellenesség, amiről senki sem tehet !én ilyesmiért senkit nem tudok megszólni stb.

akinek nem tetszik, azzal meg nem foglalkozz !

2011. máj. 4. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!