Nagyon csúnya ha mindig borostás a mellkasom?
Nagyon durva erős a szőrzetem,már régóta borotválom,de egyszerűen mindig borostás,olyan gyorsan kinő.Minden este leborotválom,de reggelre már rendesen látszik és szúrós.
A haverjaim mindig ezzel cikiznek amikor uszodában vagyunk.Szerintük nem kéne borotválni,de akkor iszonyatosan nagy a szőröm.Mit tehetnék olyan zavaró.
Gyanta? :)
Hosszabb ideig marad sima a bőröd, és ritkítja a szőrszálakat.
Énis a gyantát ajánlom.
Elmész kozmetikushoz és lekapja gyorsan neked:)
Igaz,hogy jobban fáj mint a borotva de kibirható,és 2-3-4hétig nincs gond a nem kívánt szőrszálakkal:)
Köszi a válaszokat!
Néha szoktam gyantáztatni,de sajnos nekem nem tart sokáig,mivel tényleg nagyon erős a szőr.10 nap után már kezdenek nőni,így nem túl tartós az sem,bár a borotválástól tartósabb,ez tény.
Engem inkább a beszólások zavarnak,az állandó borotválást már megszoktam.
Gyantázás után is ugyanolyan borostás volt,csak később.
Amikor szőrös volt húzogatták,meg cikiztek,hogy fonjam be,mg ilyesmi,most,hogy borotválom meg nagyon tüsi és ezzel piszkálnak állandóan.
Inkább csak haverok,együtt járunk uszodába.Férfiak közt azért elég gyakori,hogy viccelődnek egymással,nem csak velem,mással is a csapatból,csak engem nagyon zavar,hogy a szőrzetem miatt szólogatnak be.
Sajnos nem értik meg,hogy egyszerűn nem tudok mit csinálni vele,annyira brutálisan erős és gyorsan nő.
legelső vagyok. 16.53-as
különben, minek eltüntetni a szőrt? :) egyeseknek szexepil.
hány éves vagy, ha szabad tudni? mármint nem azért :D
Hát akkor ebben az esetben marad a gyanta.
Ettől idővel ki fog kopni a szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!