ez így kb 1 pont a 10ből.
de
S-be hajlik a hátad, plussz a vállad is előre lököd, ettől a melleid kisebbnek tűnnek és lefelé mozdulnak, plussz a hasad is kidomborodik. (igen, nem vagy vékony, de nem is vagy olyan vastag, mint amilyennek így kinézel)
ha egyenesen állnál, nem előreesett vállakkal, akkor az +3 pont lenne önmagában. (ahogy tesiórán tanították) ez a tartás először kényelmetlen, tudatosan kell figyelmeztetned magad, hogy felvedd, de aztán megszokja a tested (főleg, mert ez a normális) és magától csinálja majd. arról nem is beszélve, hogy egy csomó késöbbi hát és derékfájást megspórolsz magadnak.
a homlokod magas. ez még nem a világvége, de a hosszú sötét hajaddal még keretet is csinálsz neki, úgyhogy világít. egy rövidebb frizura, ami kicsit rátakar a homlokodra, a +2 pont.
ezzel már egyből 6/10-nél lennél és gyakorlatilag semmibe sem kerülne.
egy jobb felső, az +2 pont lenne.
Szerintem helyes kiscsaj vagy, szimpatikusnak tűnsz, bár kicsit lúzernek.
Húzd ki magad, és fogyj egy kicsit, kevesebb egészségtelen kaja, több mozgás. Inkább az arcod pufi, ha fogysz pár kilót, szebb vonásaid lesznek. A hajadat le ne vágasd, nagyon szép, de egy frufrus fazon tényleg jobb lenne. A szemöldöködet szedesd ki kozmetikussal, mert nincs formája igazán.
Ruhák... gondolom ezek otthoni cuccok? Egy jó melltartó is csodát tenne, meg egy csinos farmer, pár klassz felső, kardigán, magassarkú, ha szereted.
szerintem sokkal sokkal jobbat ki lehetne hozni belőled mint amit a kép alapján az emberek látnak! rossz a tartásod, rossz az öltözködésed! így azt mondom 10/4 de simán lehetnél 10/6 is sztem..
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!