Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen vagyok csúnya átlagos...

Milyen vagyok csúnya átlagos vagy szép? 10/?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 4. 16:53
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
80%

ez így kb 1 pont a 10ből.

de

S-be hajlik a hátad, plussz a vállad is előre lököd, ettől a melleid kisebbnek tűnnek és lefelé mozdulnak, plussz a hasad is kidomborodik. (igen, nem vagy vékony, de nem is vagy olyan vastag, mint amilyennek így kinézel)

ha egyenesen állnál, nem előreesett vállakkal, akkor az +3 pont lenne önmagában. (ahogy tesiórán tanították) ez a tartás először kényelmetlen, tudatosan kell figyelmeztetned magad, hogy felvedd, de aztán megszokja a tested (főleg, mert ez a normális) és magától csinálja majd. arról nem is beszélve, hogy egy csomó késöbbi hát és derékfájást megspórolsz magadnak.

a homlokod magas. ez még nem a világvége, de a hosszú sötét hajaddal még keretet is csinálsz neki, úgyhogy világít. egy rövidebb frizura, ami kicsit rátakar a homlokodra, a +2 pont.

ezzel már egyből 6/10-nél lennél és gyakorlatilag semmibe sem kerülne.

egy jobb felső, az +2 pont lenne.

2011. máj. 4. 17:27
 22/38 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem helyes kiscsaj vagy, szimpatikusnak tűnsz, bár kicsit lúzernek.

Húzd ki magad, és fogyj egy kicsit, kevesebb egészségtelen kaja, több mozgás. Inkább az arcod pufi, ha fogysz pár kilót, szebb vonásaid lesznek. A hajadat le ne vágasd, nagyon szép, de egy frufrus fazon tényleg jobb lenne. A szemöldöködet szedesd ki kozmetikussal, mert nincs formája igazán.

Ruhák... gondolom ezek otthoni cuccok? Egy jó melltartó is csodát tenne, meg egy csinos farmer, pár klassz felső, kardigán, magassarkú, ha szereted.

2011. máj. 4. 17:51
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha noiesen oltozkodnel(ami nem azt jelenti hogy a legdragabb cuccokat kell megvenned) Es a hajadat mashogy hordanad es sportolnal sokat szerintem nagyon szep lehetnel.Igy csak atlagos.De nem is mert az arcod nagyon szep.Nyilvan ha egy olyan kepet raktal volna fel ahol gyonyoruen ki vagy sminkelve,a hajad fodrasz csinalta es csinosan fel lennel oltozkodve biztosan mindenki azt irta volna milyen szep vagy.Amugy egy kis testmozgas es dieta nem artana.
2011. máj. 4. 17:52
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

szerintem sokkal sokkal jobbat ki lehetne hozni belőled mint amit a kép alapján az emberek látnak! rossz a tartásod, rossz az öltözködésed! így azt mondom 10/4 de simán lehetnél 10/6 is sztem..

21/L

2011. máj. 4. 17:53
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
nem akarlak megbántani, de jelenleg csúnya. egy 10/4-et adok. de simán feltudnád magad javítani 10/7-re szerintem
2011. máj. 4. 18:25
 26/38 anonim ***** válasza:
hany eves vagy?
2011. máj. 4. 18:36
 27/38 anonim ***** válasza:
Szerintem a hajjal semmi baj, legalább nem az az átlag-tépett-féloldala frufrus-minden-kiscsajnak-olyan-van frizura mert az halál unalmas. Mindenki féloldalas frufrut vágat manapsgá pedig nem áll ám jól mindenkinek csak hát az a divat ezért azt vágatják/tanácsolják. A hajad igenis szép!
2011. máj. 4. 18:37
 28/38 anonim ***** válasza:
A hajad!!!! Nekem nagyon tetszik=) Átlagos, fiatal vagy még. 10/4... nagyon sokat levesz az, hogy nem tűnsz magabiztosnak. Húzd ki magad és mosolyogj bátran! Az minden lánynak jól áll.
2011. máj. 4. 18:42
 29/38 anonim ***** válasza:
34%
Az első gondolatom az volt, hogy egy falusi lompos tehén vagy.
2011. máj. 4. 19:27
 30/38 anonim ***** válasza:
Szerintem sokat kihozhatnál magadból. Én azt javaslom járj el sportolni, csináltass magadnak egy jó frizut, kérd ki a fodrászod véleményét mi állna neked jól, öltözz nőiesebben(esetleg kérd meg egy barátnőd, hogy segítsen jó rucikat találni) és dögös csajszli lesz belőled. Biztos jó nő leszel idősebben, mikor már lesz stílusod is.
2011. máj. 4. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!