Hogyan tudnám elérni, hogy felfedeznek a modell szakmában?
2011. máj. 4. 13:59
11/17 anonim válasza:
Csak le kell szopnod a megfelelő embert.Így megy ez!
12/17 anonim válasza:
Na ha neked van esélyed akkor nekem is! 174centi,55kg vagyok, hosszú barna hajam van, arcom is hosszúkás...kedvet is kaptam hozzá.^^
13/17 anonim válasza:
Hát már meg ne haragudj, de hogy te nem vagy 45 kg az 100%. Egyébként meg ha ennyire magabiztos vagy magadban,ahogy leszólod a kommentelőket menyjél be egy modellügynökséghez és ha látnak benned valamit akkor fel leszel fedezve. Illetve ajánlom az angelface.hu oldalt ahol küldhetsz magadról képet és akkor kiderül és ha nem múltál még el 15 akkor a magasságod se kevés.
14/17 anonim válasza:
nincs esélyed. max. a helyi szórólap hátulján.:D Egyébként nem vagy csúnya, csak nem modellnek való.
15/17 anonim válasza:
modellkedéshez már nem kell magasság, amúgy van magassarkú is a világon, és már a soványak se jönnek be, de a fotómodellkedéshez meg főleg nem kell magasság
sztem tökéletes alakod van, változtatható arcod, azaz sokmindent ki lehet hozni belőle, majdnem minden modellt retusálnak ak épeken, és szeretik a rövid hajat, sokan azért vágatják le, egy stílust eröltetnek rájuk, egy divatot
de vannak parókák is
nagy leőszeretettel használják
16/17 anonim válasza:
te tudod,de egy tanács:véletlenül se,eszedbe ne jusson ezt a képet beküldeni,mert ezen kb semmit nem látnak belőled,ezzel a képpel inkább egy "Juci vagyok,hívjál még ma,leszoplak óra bér:3000ft!"küldj nekik 1 képet az alakodról(de szerintem neked külön el kell magyaráznom hogy ne pucéran) és 3mat az arcodról(lehetőleg a szemed is látszódjon-.-)
17/17 anonim válasza:
uccsó előtti, oké, hogy retusálnak, de nekik sem a szarból várat építeni a kedvenc mondatuk.. ;) minél jobb az alapanyag, annál kevesebb a retus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!