A converse cipőknek a külső vagy belső oldalán van a kör jelzés (minta) és a két lyuk?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 09:32
2/20 A kérdező kommentje:
Még valaki esetleg??
Néztem képeket a cipőről, amikor valakinek a lábán van és mintha belül lenne a kör...
Tudja valaki, hogy az eredetinek hol kell lennie??
Köszi!
2011. máj. 4. 10:10
4/20 A kérdező kommentje:
Ez jó... 1-1
Megnézné valaki, akinek van boltban vásárolt converse cipője, hogy melyik oldalon van?
Köszi!
2011. máj. 4. 12:31
5/20 anonim válasza:
a converse-nek pont az a lényege hogy látsszon,hogy converse...a gyártóknak is van annyi eszük,ha belülre rakják,akkor a kutya sem veszi észre és nem tudják reklámozni..kívül van!
6/20 A kérdező kommentje:
Én is így gondolkodom, de rákerestem a neten (hogy csak képeket hozzon) és sztárok lábán felvéve is látszik, hogy belül van, ezért bizonytalanodtam el. Neked van kedves utolsó? Onnan mondtad?
Köszi!
2011. máj. 4. 13:09
10/20 anonim válasza:
nekem nincs,barátnőmnek van :D de neki eredeti,Sever centerben vette és kívül van a Converse...a képek most engem is megzavartak egy kicst,szerintem kristennek tellik eredetire úgyhogy ez biztos nem hamis..lehet hogy direkt olyan vagy már én sem tudom :D utolsó voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!