Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl kihívóak-e ezek a képek...

Túl kihívóak-e ezek a képek egy ebben a hónapba 15-öt töltő lányhoz? Nem túl k*rvás, p**ás?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 3. 21:16
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

A 21.44. és 45. válaszoló által belinkelt képek jók és szép vagy rajuk, igazán!

De amiket te linkeltél, nagyon csúnyák, bocsi :( Előnytelen hogy csak melltartót teszel ki mert ugyebár dekoltázsod nincs, és ez valahol természetes 15 évesen (mármint nem baj), de az hogy kiteszed konkrétan azt ami nincs, az csúnya. Nem a melltartó a szexi (ezt nem ártana megtanulni minden kamasznak aki még növésben van és kiteszi a semmit) hanem a dekoltázs, ez egy aranyszabály.

Másik: első képen az arcod nem szép, pedig a úgy láttam a többin igen, magyarán nem előnyös a kép, és a popsid is nagyon nagynak látszik rajta.

Röviden ennyi a tárgyilagos kritika, a lelki része: 15 évesen ha majd a lányom ilyen képeket akarna feltenni, elszomorodnék hogy milyen könnyűnek tartja magát :(Nem attól leszel vonzó vagy szexi vagy csinos vagy divatos, ha kihívó és valljuk be: prostis képeket teszel közszemlére. Ilyet a bugyuta, könnyű, eszetlen tink csinálnak, és nagyon de nagyon szomorú hogy egyre többen vannak, te ne tedd.

Mert egyébként az írásod és reakcióid alapján értelmes lányzónak tűnsz, ne rontsd el ezt az imidzset azzal hogy riherongynak titulálod magad.

2011. máj. 3. 22:36
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek a képek még egy 20 évesnek is kihívóak, olcsók és kur-vásak, nemhogy egy 15 évesnek...

Mi értelme?:-S

2011. máj. 3. 22:40
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben egy út mentén tervezed a jövődet, tökéletesek.

Szép se vagy, a sminked pocsék, a stílusod szánalmas, és összességében nevetséges vagy. Gyerek vagy még, agyilag meg pláne. Téged nem zavar, hogy pl a 12 éves Lacika erre próbálja kiverni?

2011. máj. 3. 23:30
 24/39 anonim ***** válasza:

A válasz írója 95%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:28

megint én vagyok.

csak annyit tennék még hozzá, hogy vannak tényleg jó képeid, meg átlagosak, de a belinkeltek borzalmasak.

láttam 1-2 képednél, hogy próbáltál angolul írni valamit. pl az osztályképes: My classe az helyesen my class. valamint az albumoknál, my and britney. az meg me and britney. a my az a birtokos forma:) írd át őket szerintem, mert ezzel is nevetségessé válhatsz:)

2011. máj. 4. 09:04
 25/39 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül ribis képek, csak éppen mesterkéltek, beállítottak, pózőrök, természetellenesek... az ilyen emberről az jut az eszembe, hogy a külvilág felé mindig egy maszkot mutat, soha nem a valós arcát, hogy azt mutatja felénk, amilyen igazából lenni szeretne, de mégse olyan a lelke mélyén...
2011. máj. 4. 09:41
 26/39 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom, hogy nagyon szánalmas vagy. Nagyon. Nem áll jól a ribis stílus, nagyon nem. Az első képed a legborzalmasabb. Úgy nézel ki mint az Irigy Hónaljmirigyes fiúk, mikor nőnek öltöznek. Szerintem szedd le ezeket a képeket, de nagyon gyorsan, mert pár év múlva iszonyatosan szégyellni fogod, ha majd megjön az eszed.
2011. máj. 4. 10:30
 27/39 anonim ***** válasza:
Szerintem szánalmas vagy :$
2011. máj. 4. 12:52
 28/39 anonim ***** válasza:

Hát, ne haragudj, de végülis ha már megcsináltad a képeket és fel is raktad, akkor bírod az erős kritikát. Szóval szerint gusztustalan mindegyik. Nagyon férfias a fejed, úgy nézel ki körülbelül mint egy transzvesztita. Gondolom nagylánynak szeretnél tűnni, de ezek nem nőies képek, hanem olcsóak, k*rvásak, de ha közönséges tinir*banc hatását akarod kelteni, akkor sikerült. Ráadásul melled az nem sok van (ezzel nincs semmi baj, a kis mell is lehet szép, meg amúgyis csak 15 éves vagy) de mért veszel fel kb 5 számmal nagyobb melltartót? Anyukádtól csórtad, vagy mi? Ráadásul a ruháid is elég ocsmányak, élőben is így öltözködsz?

Egy normális ember maximum szánalmasnak és közönségesnek tart majd, a pedofil férfiaknak meg lehet, hogy bejön...

2011. máj. 4. 14:12
 29/39 anonim ***** válasza:
tényleg gázosak a képek.
2011. máj. 4. 14:57
 30/39 anonim ***** válasza:

Szerintem elég k*-ás néhány:/

de a 2. kép az a rúzsos k*rva jóó:O

2011. máj. 4. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!