Túl kihívóak-e ezek a képek egy ebben a hónapba 15-öt töltő lányhoz? Nem túl k*rvás, p**ás?
uhh.. sokkolt.
ugye ezeket sehova nem szeretnéd feltölteni :)
nem az, hogy nagyon kihívó, de öö nem vagy szép :$
ja, a macis egyébként még jó lenne, ha nem lenne ki a melltartód fele, mert ez nem menő és nem szép!
A rúzsos öltet amúgy jó, csak a szád nem tetszik.. egyébként jó :)
az elsőt hanyagoljuk.. :D
amúgy semmi kvásat nem látok az elsőt kivéve a melltartón kívül. (na ez a mondat érdekesre sikeredett :D)
Szomorú képek.
Kedves Bogi, ajánlom neked ezt a számot, légyszíves, hallgasd meg, és remélem, angolul és németül is beszélsz, hogy meg is értsd:
pl ez a kep, egesz jou... szerintem nem k*rvas, csak meg azthiszed, hogy igy leszel valaki, ha ilyen kepeket keszitesz magadrol...en is atestem ezen 2 eve, azota mar nem is erdekelnek a kepek, kinottem ezeket a dolgokat...te is kifogod :) minden jot
Szerintem nem kvásak (a melltartót kivéve), viszont inkább szánalmasak... nem tudom mi szükség van ezekre a képekre... ha valami modellfotózás volt, vagy ilyesmi, akkor még elmegy, mert akkor valamihez gondolom kellett, hogy ilyen legyen.
Amúgy igen az a fura még ezekben a képekben, hogy tényleg bocsi, meg minden, de nem vagy az a világszépe típus...
őszinte választ kérték úgyhogy én azt adok :/ :
én néhány képet (nem mindet) undorítónak és ribancosnak tartok.kamera előtt pózolós csitrinek tűnsz a képekről.és attól nem lesz nagyobb a melled ha nagyobb számú melltartót hordasz.a rúzsos képen kifejezetten olyan vagy mintha készülni le****ni valakit (, és hogy még ráadásul hátul teljesen kint van a leopárdmintás melltartó, szörnyű.
ez a kép is eléggé borzalmas. Teljesen előnytelen az arcodnak. Nem lenne egyáltalán csúnya arcod (sőt szép) de ezen a képen szinte ocsmány, gonosz és ellenszenves mintsem hogy "szexi".
Ez az egyik véleményem.
Viszont amiket a 21:44-es válaszoló linkelt be , azokat nagyon jól sikerült képeknek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!