Mivan a szeméremajkaimmal?! :S Bővebben lent! 15L
csak 15 éves vagyok, de a belső szeméremajkaim rettenetesen megnyúltak, "lógnak" , és barnás színűek. Még szűz vagyok, egyáltalán nem maszturbálok sokat, és nagyon félek, ha egyszer összekerülök egy sráccal, megszól, vagy nem lesz hozzám gusztusa. igen, erre lehet azt írni, hogy "ha szeret, nem számít a külső..." igen, de mégis jobb egy olyan csajszival együttlenni, aki "szexi", és nem csak a feneke jó meg hosszúak a lábai, hanem ott lent is jó formában van. Segítsetek, mit tudnék tenni, hogy "visszanyerjem az eredeti alakjukat" ?! nődokihoz nem akarok elmenni, eléggé parázok tőle...
olyan, mintha hámlana a bőr "ott"... eléggé fáj, mondhatni viszket..:S rendszeresen, alaposan tisztálkodok, ápolt vagyok. mi lehet a baj?! mit tegyek?
képet nem mellékelek, és légyszi a kérdésemre válaszoljatok : mit csináljak?!
- a bunkó idióták lécci kíméljenek, sértő megjegyzéseket nem kérek, köszii- (:
nagyon fontos lenne...:S
köszi szépen a válaszokat, úgy döntöttem, hogy veszek ilyen irrigálót (vagy mit..) és azt használom, aztán ha nem múlik el, akkor hétvégén teszek egy látogatást a dokinál...:s bár nagyon parázok tőle...:S
az, hogy változik, az mit takar? még "nagyobb, lepkeszárnyas" lesz, vagy esetleg egy picit kisebb? fejtsétek ki pls!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!