Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aquaworld be mennénk de nincs...

Aquaworld be mennénk de nincs valami jo alakom? Mivan ha undorodni fognak tőlem? :S (9. es, lány)

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Bocs. Vegyél fel egyrészes fürdőruhát.

Akinek nem tetszik, nem néz Rád. Ha szétnézel a strandokon nyáron, nagyon kevés hibátlan alakuval fogsz találkozni.

Nem hiszem, hogy ezzel megvigasztaltalak, de próbáld élvezni a vizet, ha elmész, a csuszdákat, vagy bármit, amit szeretnél.

Hidd el, az emberek nem foglalkoznak annyit ezzel a témával az ilyen helyen, mint most gondolod.

2010. okt. 6. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:

először is: milyen az alakod? mert könnyen lehet, hogy csak szerinted undorító. ha tudsz, linkelj bikinis képet.

amúgy, osztállyal mész? a többi lánynak sem biztos, hogy tökéletes az alakja...

2010. okt. 6. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, a többiek is ilyen kis egoisták, mint te, úgyhogy ők is csak magukkal lesznek elfoglalva.

De most komolyan, miért gondolják azt az emberek, hogy csakis őket fogja mindenki megnézni? Ahhoz vagy extrémen rusnyának kell lenni, vagy olyan szép, de akkor hol a probléma...?

2010. okt. 7. 00:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Hülye vagy:D Szerintem menjél nyugodtan. A csúszdázást nem szabad kihagyni amúgy se. Úszni meg szintén nagyon jó. Az, hogy mások mit gondoljak meg ne érdekeljen. Régebb én is aggódtam, hogy mit gondolnak rólam majd az emberek, mert van egy-két heg a mellkasomon, de eddig senki nem szólt be és ha beszólna sem érdekelne már. Ja és egyszer egy uszodában láttam két lányt. Az egyik ilyen vékony volt, a másik meg egy kicsit duci. És szerintem a duci sokkal helyesebb csaj volt, mint a vékony. Az alakod meg rengeteget változhat még amíg felnősz, bár tuti, hogy így is jól nézel ki, csak dilis vagy. (20 éves fiú voltam)
2010. okt. 8. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!