Ilyen alakkal (kép) van esélyem hogy 1 hónap alatt helyrejönnek (jobb legyen az alakom)? Hogyan?
Milyen az alakom? Nagyon rossz? Miben változtassak?
14 éves vagyok... csak annyi hogy tudom, hogy nagy a hasam... meg szerintem a fenekem is.. mármint ha mondjuk hátulról nézzük akkor semmi baja, hanem ha oldalról nézzük, akkor nagyon hátramegy.. vagy nem is tudom hogy fogalmazzak... :D az lenne hogy kb 1 hónap (mondjuk 27-ke környékére) rendbe tudnám hozni magam? hogy a derekekam karcsúbb legyen, hogy a fenekem valahogy helyre jöjjön, hogy a combom vékonyabb legyen.. stb. Hogyan lehetne???
Köszönöm a válaszokat!
a lábaddal és a fenekeddel nincs semmi gond
a hasadon van mit alakítani, de 14 évesen ez sem fontos, hisz úgyis nyúlni, nőiesedni fogsz még
görkorizz sokat, az formál!
20/L
a bőröm színe szép??? XD
egyébként az osztályomban már nagyjából mindenki olyan "nőisesen" néz ki (tényleg, tehát nem ilyen kislányos mint én)... :D néha én is vágyom rá... de aztán ezek a vágyak egy idő után elmúlnak :D
Én vagyok, aki rákérdezett, hogy későn érő vagy-e.
Sportolj, erre nagyon nem tudsz hatni, a derekad vékonyabb, a hasad laposabb, a csípőd szélesebb, a melleid nagyobbak lesznek még, de ebbe szerintem nem nagyon tudsz beleszólni. :) Ha szereted, akkor élvezd ki, nyugi, te is leszel olyan, mint a többiek. :D
/Nem megbántani akarlak, de ha többnek akarsz kinézni 12-nél, akkor ezeket a fürdőruhákat hanyagold. Persze nem erőszak a disznótor. :):)/
nagyon kislányos alakod van, tehát 12 évesnek nézel ki.
Kocogj a barátnőddel és az alakod is formásabb lesz a hasad eltűnik.
Csodás alakod van, de azok a fürdőruhák szörnyűek! Tényleg hordj bikinit, nincs a hasadon felesleg. A has szexi, mutasd meg! Bikini nem csak nagy mellre van ám...
http://www.youtube.com/watch?v=1W6JqGBex24
A barna hajú lánynak kicsi a melle, mégis dögös! :D
Ha meg mindenáron takarni akarod a feneked, akkor se hordj ilyen szoknyás 'valamit'! Így még kislányosabb leszel.Inkább vegyél fel ilyen rövidnadrág szerű alsót:
De semmilyen körülmények között ne hordj ilyen kislányos dolgokat! Sokkal nőiesebb lehetnél ilyenekben:
Viszont ha mindenáron takarni akarod a hasad, akkor is ilyen fürdőrucit vegyél:
És egyébként tényleg irigylésre méltó az alakod! A fiúknak is ez tetszik! ;) Szép, formás a feneked is! Mások ölnének ezért.
Fontos, hogy legyen önbizalmad, hiszen a kisugárzás rengeteget számít! Mindig mosolyogj, lehessen rajtad látni, hogy boldog vagy a testedben! Sokkal kívánatosabb leszel! ;)
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!