Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A modelliskola mirejó? (lent)

A modelliskola mirejó? (lent)

Figyelt kérdés

mert hallottam hogy sokan úgy gondolják hülyeség,és felesleges.én szeretnék próbálkozni hátha modell leszek.és nem tudom meg éri-e a modellsuli?

légyszí normális válaszokat.köszi

12/L

2011. máj. 2. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
hülyeség... de ha nagyon akarsz és van pénzed menj el...
2011. máj. 2. 14:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Leginkább arra, hogy a naiv kislányokkal elhitessék, hogy van esélyük, csak ezt kell végigjárni, meg portfóliót csinálni, alig félmilla, sokkal több visszajön...

Nos, egyetlen embert ismerek, aki munkát is kapott, de ő tényleg modellnek való, ennek ellenére ingyen dolgozott persze, és többet nem hívták.

Inkább küldd el pár ügynökségnek a képed, ha látnak benned valamit, akkor megelőlegezik a díjakat, ha nem teszik, akkor nem igazán van értelme.

2011. máj. 2. 15:13
 3/5 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm!:)ez hasznos volt!(az utolso) :DD :)
2011. máj. 2. 15:48
 4/5 A kérdező kommentje:
de amúgy ki az a modell?hogy hívják?
2011. máj. 2. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmire. Tényleg. Én jártam,mert az ügynökségem "kötelezően ajánlotta",de semmi hasznát nem vettem belőle.Jó társaság volt,szereztem barátokat,ennyi.Jó buli olyanokkal,akik hasonló vágyakat kergetnek,mint te.
2011. máj. 12. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!