Mi az a szőkítőt? Ojat olvastam hogy szőrt szőkiti vagy miaz a krém mirejo?
Figyelt kérdés
2008. aug. 23. 15:52
1/5 anonim válasza:
mi köze ennek a szexhez? hajat és szőrt világosítanak,szőkítenek vele többnyire festés előtt. miért?
3/5 anonim válasza:
hello!Szerintem még nem lehet v.mi nagy,mert tényleg nem v.mi helyesen írsz.A kérdésedre válaszolva a szőrszőkítő arra jó,hogy kiszőkíted a szőrt.ha pl.sötét,stb.A krém,meg sokmindenre jó,például kézre,lábra,....
De most komolyan,mennyi idős vagy,vagy talán,csak szórakozol?Na mind1,de válaszoltam:D
4/5 anonim válasza:
Ha sötét a haja vagy szőre valakinek akkor egy egyszerű világos hajfesték nem fogja be, ezért kell a szőkítő, az kiszőkíti aztán belehet festeni a festékkel.
5/5 anonim válasza:
akinek tul feltuno a szor pl a kezen es nem akarja eltavolitani szokiti mert ugy nem olyan feltuno. hatranya h a szor ottmarad :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!