Átszúrtam a fülemet és bizsu fülbevalót raktam bele. Kicseréljem vagy jó lesz ez is?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 07:54
1/20 A kérdező kommentje:
mármint nem fog begyulladni tőle? :s
2011. máj. 2. 07:55
2/20 anonim válasza:
Begyulladhat az akármikor, ha érzékeny vagy rá, de legalább valami steril eszközzel szúrtad át? :)
3/20 Carena válasza:
Cseréld ki!!!! Arannyal vagy ezüsttel!
Bizsut felejsd el,mert jobban begyullad!
4/20 anonim válasza:
Nem értem, miért nem lehet rászánni egy ezrest a fülbelövésre.... -.-'
5/20 anonim válasza:
Mert ha magának is megtudja csinálni, miért költene rá?:))
Én is magamnak szúrtam a fülem, szám szerint 5-öt.. Mindig bizsut raktam bele és nem volt vele semmi probléma.
6/20 anonim válasza:
Azért, mert attól az egy ezrestől nem lesz szegényebb. Örülj neki, ha semmi bajod nem volt. Nem ezt mondanád, ha esetleg az első szúrásod után kiderült volna, hogy fémérzékeny vagy pl...
7/20 anonim válasza:
Arany vagy orvosi fém. Így is úgyis begyullad, hiszen át lett szúrva, de a bizsuval csak rontsz rajta.
8/20 anonim válasza:
Amúgy felvilágosítanék mindenkit, hogy szalonban a fülszúrás 5ezer. Kozmetikusnál nem tudom.
9/20 anonim válasza:
Érdekes, itt csak egy ezres, ha viszel fülbevalót.. ha már volt szúra füled (nem otthon), akkor van olyan fülbevalód, amit ott is kapnál.. ha meg nem, akkor is "csak" 3000... :D Pedig Budapestem lakom.
10/20 A kérdező kommentje:
nálunk 1000 de minek menjek el ha én is megtudom csinálni...volt már ezen a helyen fülbevalom csak most a másik oldalra csináltam...az elsőt ékszerésznél csináltattam...lőtték nem szúrták... nagyon begyulladt és kivettem....
átakartam másnap vagyis ma reggel cserélni de már összehuzódott és nem tudom kivenni a fülbevalót..... majd meglátom mi lesz
2011. máj. 2. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!