Ha egy lánynak szép arca van, de vastagabb a szemöldöke, az nagyon eltudja rontani a lány szépségét? (kép)
nem gáz
szerintem a tökéletes az ami az elsőnek van, csak az ilyen kószákat ki kéne szedni, de nem vékonyítani! szerintem
16L
A természetes szemöldök a divat! [link]
Na ennek a csajnak van undorító szemöldöke!!
Nem a vastagsággal van baj, de egy kicsit én ezeken még finomítanék, nincs formája. Nem csíkra kell szedni, de ez tényleg kusza és azért nem az igazi. Persze egy modell megteheti (illetve ha épp ezt találják ki a divatházak, megtehetik velük, stb), de a való életben ettől csak inkább az jut eszembe, hogy azt a két percet nem szánja rá, amíg kiszedhet 5 szálat, amitől jobb az összkép.
Amúgy van akinek még ennyi se áll jól, van akinek igen, ez nagyon egyéni adottségoktól függ. Persze egy ilyen szemöldök nem ronthat annyit a helyzeten, mint egy brezsnyev-szemöldök vagy a nagyon kiszedett. XD
Szerintem nem feltétlenül rontja el az arc szépségét,ez személytől függ.Nekem is vastagabb szemöldököm van,de én ápolom.Ha van formája és látszik hogy ápolod akkor jó.
18/L
Nekem tetszik és abszolút nem gáz, amúgy nekem is hasonló.
20/L
ha vékony akkor kú--rvás? nekem ennél vékonyabb ..úgy látszik akkor krás pedig szerintem ha ennél vékonyabb de megvan a természetes alakja az is jó ..vagy nem?
de amúgy kinek hogy sikerül
a szemöldökük szerintem nem gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!