1/5 anonim válasza:
pontos árat nem tudok, de olyan 40.000-50.000 Ft-ra tippelek...nem olcsó, de jól néz ki!:)
2/5 anonim válasza:
[link] Csak egy kicsit utána kell nézni a neten.Főleg hogy mindenhol különböző árban van.Én üzletben 42ezerért láttam az ofotértnál.Én is ezt akartam megvenni,de már egyre többen ezután a modell után kajtatnak,így mást veszek.
3/5 anonim válasza:
ha nem kell feltétlenül márkás, akkor ugyanilyet szinte mindegyik kínaiban lehet kapni..én pl majd 700 ft-ért fogok venni
4/5 anonim válasza:
Birom amikor valaki márkás ruhát,kiegészítőt akar venni,mindig ír valaki aki a kínait ajánlja.Szerintem,ha az ember ott vásárolna,nem tenne fel egy ilyen kérdést.
5/5 anonim válasza:
osztálytársam tavaly 36.000-ért vette.
amúgy van a westendben ray-ban bolt, szerintem ott vegyél. én nem rég vettem egyet 40.000-ért.
amúgy a kínais okos gyereknek:
igen, az 700 ft, de nem mindegy, hogy milyen lencse van benne, meg hogy 2 hétig bírja-e vagy 20 évig..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!