Milyen gyantát használtok az intim helyekre? Jók a veet gyantacsikok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 18:53
1/8 anonim válasza:
a hideggyanta nekem nagyon megtépi, de nem szedi le. inkább meleggyanta, lehetőleg kozmetikus:)
2/8 A kérdező kommentje:
hogyan kell használni a meleggyantát? itt nálunk a supermarketben láttam tégelyeset, de nincs hozzá sem papir, sem semmi...azzal mitkell kezdeni?
2011. ápr. 30. 19:11
3/8 anonim válasza:
Lehet hozzá külön papírt is venni.
4/8 Jenny Junior válasza:
Azért nem láttál hozzá semmit, mert a meleggyantát fel kell melegíteni. A patront egy speciális gyanta melegítőben felmelegíted. És utána használod. Van hengeres, amit végighúzol a szőrös bőrön :) majd ráteszed a gyantapapírt, és lehúzod :) Van olyan amit spatulával kensz föl, és utána rá a papírt, és volt nincs szőrike :) Utána olajos kendőt használj. Vagy egy hónapja 50Ft/db volt a rossmannban. Én DM-Balea hideggyanta csíkot használok, kevésbé fáj, mint a meleg, de nem is olyan ügyesen szedi le. Adnak hozzá törlőt is 4 db-ot:) 20van egy dobozban arcra, és bikinire való :)
5/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen:). és az nem lehet hogy azért nincs hozzá semmi mert papir nélkül is működik? mármint felkened és kézzel téped le?
2011. máj. 2. 14:20
6/8 anonim válasza:
A cukorgyantát lehet letépni kézzel, de kényelmesebb textilcsíkkal, nem drága, 50 db-os kiszerelésű általában, megéri!
7/8 anonim válasza:
kézzel téped le? a tenyereddel, vagy hogy gondoltad??:D
8/8 A kérdező kommentje:
ugy hogy papir nelkul
2011. máj. 2. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!