Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért számít cikinek Mádai...

Miért számít cikinek Mádai Vivien testalkata?

Figyelt kérdés
Csak a piszkafa alkatú nők a jók? Aki nőiesebb, az már ciki?

2011. ápr. 29. 23:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
46%

Mert nem ez a divat, a média nem ezt az alakot bálványozza. A tiniknek, pedig csak az számít mi a trendi, mert még nincs saját ízlésük. Nekem tetszik az alakja, pedig vékony vagyok.

25N

2011. ápr. 30. 09:43
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

Azért, mert bele kell kötni mindig, ha valakinek nincs kinn a bordája, ez mostanában ciki. És ha 1 híresség felszed 2 dekát, már cikkeznek, hogy "xy meghízott"...

Egyébként (most ez kicsit OFF), de itt is, meg fogyókúra részen is mindig írják, hogy "ledobhatsz x kg-ot", meg "nyugodtan fogyhatsz még vagy ennyit meg annyit"...

Ledobni... Úgy írják, mintha olyan természetes, meg könnyű lenne, nem vagyunk egyformák. Leadni esetleg...

A másik, hogy úgy ítélkeznek itt, mikor írják fiataloknak, hogy "ha már most így nézel ki", meg "hogy engedhetted, hogy idáig fajuljon"... De ha ugyanazon életmód mellett a másik meg vékony, akkor azt nem szólják meg, pedig Ő sem tett többet a külsejéért, csak f@sza genetikája van, azt sztárolják.

Ezt sosem fogom megérteni (az más, ha valaki sportol, odafigyel a kajára, vigyáz, és ezért jól néz ki, de miért a kevésbé szerencsés tehet róla, hogy kur-vára nem egyenlő esélyekkel indulunk. Valaki beledögölhet, se lesz olyan jó, mint egy másik, akinek ingyen volt...)

2011. ápr. 30. 09:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Én sem tudom kiröl van szó, de így utánanézve azt kell mondjam, hogy egy igazán kellemes Nö és az alakjában nem találok kivetnivalót.

Nem áll jól egy Nönek, ha piszkafa.

2011. ápr. 30. 10:59
 14/19 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg minél szélesebb egy nő csípője, a pasiknak annál jobban bejön... az ösztön miatt. Széles csípő = utód nemzés."

Hát nem tudom, engem gimiben hülyére szekáltak a hátam mögött a pasik a széles csípőm miatt, pedig vékonyabb mint Viviennek.....sokan mondták azt rólam hogy jó lennék ha nem lenne széles a csípőm. Pedig nekem az csontos, háj nem volt rajta soha, tehát az alkatom ilyen, és mégis sokan túl szélesnek mondták.

2011. ápr. 30. 13:38
 15/19 anonim ***** válasza:

ma 13:38

Nem is a gimisekkel kell foglalkozni:-D Azok még kisfiúk:-P

2011. ápr. 30. 14:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Ebben totál igazad van :))
2011. ápr. 30. 14:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Bizony-bizony.
2011. ápr. 30. 18:34
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem számít cikinek, csak nem olyan az alakja, amit irigyelnének az emberek.

Hozzátenném, a stylistját ki kéne rúgni, mert ebből az alapból sokkal jobbat is ki lehetne hozni, csak tudni kéne, hogyan...

2011. máj. 4. 23:37
 19/19 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy nincs melle. jó húsban is van, de melle bezzeg egy deka nincs.
2011. máj. 13. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!