Nagyon csúnyák a lábujjaim?
te jó ég mennyi bunkó ember van itt... ti biztos tökéletesek vagytok,hogy fikázzátok a másikat:S
kérdező ne aggódj a lábujjaidat sztem mindenki leszarja,elég értéktelen az az ember,aki ezt fikázza,és ez miatt komplexusod van:) vannak rondábbak,meg akiknek 6 van...
" te jó ég mennyi bunkó ember van itt... ti biztos tökéletesek vagytok,hogy fikázzátok a másikat:S "
Ez nem bunkóság. Kérdezett, válaszoltam. Most mondjam azt, hogy baromi jól néz ki, hogyha egyszer hányingerem van tőle? Szerinted az jobb? Nem lehetsz valami egyenes ember..
hát..szó mi szó...tényleg ronda...vagyis..rondának nem ronda...inkább fura...de hát erről nem tehetsz...
sztem simán felvehetsz nyitott cipőket...csak meg kell találni a megfelelőt...:):):) ami picit takarja a hosszabb lábujjad vagy valahogy olyan a formája, ami előnyére válik:):):)
és az nem bunkóság, hogy megmondom az öszintét...sajna nem szép..ez van...de nem tehet róla és nem hiszem, hogy ez bármiben is akadályozhatja az életben:)
22L
Elég furcsa, (nekem a második ujjam akkora, mint az első)
na de ezért nyugodtan hodj szandált. Olyat, ami kicsit takarja részben az ujjakat, pl. sarut ne vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!