1 hónap alatt mennyit lehet látványosan változni?
Igazából a kérdésem elég összetett,de ezt a kategóriát tartottam rá értelmesnek.
Összecsaptak a hullámok a fejem felett,nem érzem magam értékes embernek nőnek.Tudom,mik a hibáim,de mégsem tudok rajtuk javítani,folyamatosan kiújulnak és szeretnék ezektől megszabadulni.
A másik,a külső változás.1 hónap alatt vissza tudom állítani az önbizalmamat,hogy legyen pozitív kisugárzásom,ha igen,hogyan?
1 hónap alatt meg tudok annyira változni,hogy egy teljesen úgy én legyek? Tippek,ötletek?
Eddig tornacipőt hordtam,most elő szeretném hozni a nőies énemet(magassarkú hétköznapra kizárva),szolárium,hogy barnább legyen és egy új frizura,valamint edzés?
Igazából kb. 1 hónap múlva fogok találkozni az exemmel,és ha összefutunk szeretném,ha elkápráztatnám (nem szeretném újrakezdeni,csupán megmutatni,mit vesztett..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!