Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiuk, férfiak! Lennétek ilyen...

Fiuk, férfiak! Lennétek ilyen lánnyal/nővel?

Figyelt kérdés

Nehéz időszakon mentem át, az utóbbi 3-4 évben. Most kezdek jobban lenni, de még mindig nagyon önbizalomhiányos vagyok. Ez kívülről nem látszik, de félek a párkapcsolatoktól, mert ott mindenre fény derül. Arra is, hogy nincs önbizalmam, gátlásokkal küzdök.. E miatt 3 éve nem volt fium már. Mert félek, hogy nem tetszenék neki nem a külsőm miatt (átlagos vagy a fölött vagyok valamivel állítólag), hanem inkább a félelmeim, önbizalomhiányom miatt. Lennétek ilyen lánnyal, lenne erőtök, akarnátom-e segíteni neki, kitartanátok-e mellette? Amugy mások szerint rendes vagyok, tudok örülni a kis dolgoknak. A figyelmet meghálálom. Érdekes embernek is mondanak, mert lány létemre dobolok és szeretem is, rajzolok is. De ez sem ad akkora önbizalmat hogy merjek kapcsolatba lépni valakivel. Inkább önmagam miatt csinálom igazából. A kérdést főleg azért tettem fel, mert jelenleg tetszik valaki, sok a közös bennünk, de vele is ugyanugy vagyok: ugysem fogja sokáig birni velem, ugyh távolságtartó vagyok vele inkább. Várjak inkább még, mig jobban leszek, vagy érdemes belevágni ilyen állapotban egy kapcsolatba?

22 vagyok

2011. ápr. 28. 11:51
 1/8 anonim válasza:
100%
én is így voltam vele.azt mondtam mindig"áááá úgyis epilepsziás vagyok,meg félénk, meg 600 bajom van köztük apám tehát nem lennék tökéletes ki tudná ezt elviselni? ki tudna ezzel együtt szeretni? hisz csak a probléma mentes lányok a jók, akikkel nincs semmilyen gond és én nem akarom a nyakába rakni a problémáimat, különben is nem vagyok annyira szép igaz tudok rajzolni,van tehetségem de ez mit sem ér ha párt akarok találni"meg ilyenek, aztán jött egy fiú rögtön azzal kezdtem,hogy felsoroltam minden hibámat ezzel gondolom elakartam ijeszteni,hogy "figyu még most el lehet menekülni"de őt ez nem izgatta elfogadott olyannak amilyen vagyok sőőt ő így lát szépnek.Szóval mindenkinek megvan a maga bolondja nem szabad elhitetni magaddal,hogy úgysem vagy neki tökéletes,hisz ha tökéletes csaj lennél réééém unalmassá válnál:)
2011. ápr. 28. 12:07
 2/8 anonim válasza:
100%

Drágám, még, ha netán mégsem tetszenél annak a fiúnak akivel elkezdődik valami, akkor mi van? semmi. otthagy. és akkor összedől a világ? vagy igazából nem értem mi az amitől félsz.

Egyébként elég közhelyes, de ha ennyire úgy gondolod hogy közelebbről már senkinek nem kellenél, akkor azt valószínűleg el is fogod érni. Te együtt lennél valakivel aki állandóan azzal van elfoglalva, hogy megfeleljen neked, és folyamatosan azon rágja magát hogy ez úgysem sikerül és biztos hogy nem is szereted igazán? Ez rendkívül unalmas egy idő után. A férfiak hosszú távon olyan nővel érzik jól magukat akit boldoggá tudnak tenni. Ha görcsölsz, akkor nyilván kudarcot fognak érezni, mert nem vagy boldog mert nem hiszed el hogy jó vagy nekik. Miért nem hagyod annak a pasinak hogy megpróbáljon téged szeretni? mert nem hagyod neki. Akkor ne is csodálkozz ha előbb utóbb lelép mert talál valaki mást, aki nem lesz annyira az esete, de legalább értékeli az erőfeszítéseit és örömmel fogadja a közeledését.

A másik amit nem értek, hogy miért akarsz egy pasinak megfelelni. Vagy tetszel neki úgy ahogy vagy, vagy keressen mást. Neked is olyan férfit kell választani, aki megfelel. akinek a negatív tulajdonságai nem zavarnak téged. Nem kell ezt ennyire túlspirázni. :)

2011. ápr. 28. 12:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az a legfontosabb, hogy rájöjj, mitől alakult ki az önbizalomhiányod. Ha ez megvan, már lehet kezelni a problémát. Ez nem olyan dolog, amivel együtt kell élned örökké.
2011. ápr. 28. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Igazság szerint a normális pasik szerintem értékelik, ha van egy csajnak egy minimális önbizalomhiánya, de most tényleg :) Magam részéről nem bírom azokat a lányokat, akik mindenben magabiztosak... igazság szerint sokkal jobb érzés, ha lehet segíteni a másiknak, hogy rátaláljon magára... bár ez csak az én véleményem, biztos más máshogy gondolja. Ez a része persze a párkapcsolatokra nem vonatkozik, ott azért légy magabiztos (mármint abban, hogy akarod a kapcsolatot, vagy nem) :P

Ha nem egy mindent jobban tudni akaró idióta, akkor szerintem nyugodtan mondd el neki, hogy önbizalom-hiányos vagy, de most tényleg.

2011. ápr. 28. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem vagy egyedül, nagyon sok ember küszködik hasonló problémákkal. Egyet tanácsolhatok, aki közeledik hozzád, azt semmi esetre ne dobd el magadtól. Ki tudja? Lehet ő az igazi számodra. Ha esetleg nem is sikerülne, fel kell állni, és folytatni tovább.

Azt írtad, hogy átlagos, ill. azon fölüli vagy, de még sincs önbizalmad. Sokáig én is voltam így ezzel. Butaságnak tűnik.. de néha sminkeld ki magad, vedd fel a magassarkút, feszes farmert, nézz a tükörbe. Nézd meg erősen, hogy kit látsz.. :) Ha ezt elég sokszor eljátszod, rájössz, hogy igen is.. ez én vagyok. Szeretem magam!

Nem kell mindenben magabiztosnak lenni, de egy minimális önbizalom szükséges.

Sok sikert kívánok neked, és nagyon szurkolok, hogy összejöjjetek a fiúval. :)

2011. ápr. 28. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:

szia:)

igaz lány vagyok, de remélem nem baj, ha írok:)

szerintem 4851230215487451215474512 fiú szeretne ilyen barátnőt, mint te:)

tudod sokkal értékesebbnek találják az ilyen lányt, mint aki azt képzeli magáról, hogy ő a legeslegszebb, tökéletes nő...

és ugye tudod azt is, hogy sok férfiben benne van a védelmező vágy...na most, ha egy ilyen srácról van szó, akkor tuti szeretne:)

és ha azt mondják, szép vagy, akkor az úgy is van:)

szeresd végre önmagad...mert annyi szépről maradsz így le...:)

gondolj erre...:)

hidd el, hogy sokan látnak szépnek...te túl kritikus vagy magadhoz...szeresd magad:)

én azt mondom, hogy gondold át azzal a sráccal a dolgokat, hogy mennyire illene hozzád, mennyire érzelmes, kedves...és ha úgy érzed, vele jó lenne mindig, akkor ne gondolkodj, szeress:) és ne gondolkodj mindig azon, hogy tetszel-e neki, kedvel-e...mert ha nem tetszenél neki, akkor nem is foglalkozna veled...:)

és ne gondolj mindig arra, hogy úgye fogja bírni veled, de igenis bírni fogja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de te is tegyél érte...mégpedig úgy, hogy ha olyan gondolataid vannak, hogy nem avgy szép, gyorsan tereld el a gondolatodat, és mond azt, hogy igenis szép vagyok...és ne mindig a külsőddel foglalkozz, hanem hidd el, hogy téged is ugyanúgy szerethetnek:)

fel a fejjel csajszika:)

remélem segítettem:)

2011. ápr. 28. 15:37
 7/8 anonim ***** válasza:

ugyanez van velem- ugyanilyen vagyok én is, csak fiúban... én nagyon örülnék ennek, mert pontosan ismerem a helyzetet... én is feltettem már magamnak ezt a kérdést párszor.

23f

2011. ápr. 28. 21:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Akkor neked is hasznosak lehetnek a válaszok a miket kaptam, számomra azok voltak! :). Köszönöm szépen őket! :))
2011. ápr. 28. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!