Mi a véleményetek a lábamról és a fenekemről? KÉPPEL
Az a véleményem, (bár nem ezt kérdezted), hogy csak magadnak teszel rosszat ezzel, hogy kitetted ide a képed.
Lehet, hogy mondjuk jól bírod a kritikát, de itt csak leszólást fogsz kapni, mert ha valaki nem tökéletes, annak képesek átharapni a torkát (persze képletesen).
Utcán, sok ember között valszeg senkinek nem tűnne ki a tömegből, mármint elvegyülnél az átlagban, de itt konkrétan téged kell elemezni, szerintem még bánni fogod.
De Te tudod...
Itt már elmondták párán, és én sem vagyok más véleményen, sajnos van felesleg rajtad és ez nem vonzó.
Az ilyen lábak nyerőek lennének:
17/L vagyok
Igaz ducibb vagy mint én...ám én akárkinek azt a tanácsot adnám hogy addig sexy amig ugy érzi magát.
Nekem pl a hasammal van gondom,picit nagy:D
Ám a pasim épp ezt szereti.
Biztos kapsz pasit aki ugy szeret ahogy vagy,a legfontosabb hogy te jól érezd magad a bőrődbe,és ha fogyni akarsz azt magadér tedd ne másokér:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!