Mit gondoltok erről a lányról? (Kép)
2011. ápr. 25. 09:24
21/32 anonim válasza:
Nem látszik rajta h 172, olyan kis filigrán, nőiesnek néz ki, mint Eva Longoria alakra.
22/32 A kérdező kommentje:
Cipőket, ékszereket és ruhákat tervez, ezenkívül volt már neki egy internetes show-ja is! :D
2011. ápr. 25. 12:30
23/32 anonim válasza:
igen, nagyon szép, jó az alakja, szép a haja és a bőre, és van stílusa :)
24/32 anonim válasza:
Igen én is olvastam róla, hogy 172-173 cm. De írta előttem valaki, hogy nem néz ki annyinak, hanem olyan kis nőiesnek, na itt álljunk meg. A 170 + pár cm még egyáltalán nem magas, sőt ha valakinek szép alakja van hozzá nagyon is nőies. Utálom ezt a sztereotípiát, hogy ha valaki úgy képzel el egy 170 körüli lányt mintha valami égimeszelő lenne.
25/32 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép,az alakja is, arca is.:D
16/L
27/32 anonim válasza:
hát ja...172-173 cm még nem annyira magas:) én 167 vagyok és magamra pakolnék még 5cm-et...:):):) amugy gyönyörü ez a nő...eszméletlenül természetes mégis bomba:):):)
22L
28/32 anonim válasza:
én a haján kívül semmi mást nem irigylek rajta. én bőven rusnyább vagyok, de ha lehetne, akkor sem akarnék ilyen lenni...
29/32 anonim válasza:
nagyon szép ennél többet nem is tudnék mondani
14/L
30/32 anonim válasza:
ja és szerintem hasonlít kicsit Dukai Reginára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!