Mit gondoltok erről a lányról? (Kép)
2011. ápr. 25. 09:24
11/32 anonim válasza:
Megnéztem a blogon a többi képét, és fúúú,, féltékeny vagyok :) nagyon szép a bőre, az alakja pedig tökéletes, a ruhái is nagyon tetszenek, azok a képek nem a legjobbak amiket belinkeltél, de nagyon szép lány :)
14/32 anonim válasza:
Nagyon nagyon szép!!! .. :) és szerintem nagyonis illenek hozzá a ruhák :)
16/32 A kérdező kommentje:
Szerintem is illenek hozzá a ruhái és szerintem is gyönyörű. Végülis én egy kicsit régebbi képeket raktam ide most ka, az elsőn kívül... :D
2011. ápr. 25. 11:51
17/32 anonim válasza:
Szép lány , kb. 19-20 évesnek néz ki, és a fürdőruhás képen kb. 160 centi magasnak néz ki, nem lehet túl magas.
18/32 anonim válasza:
Gyönyörű! Szép haja, jó alakja, vidám arca van, és úgy látom, az öltözködése se semmi. Köszi, mindjárt meg is nézem a blogját ;) 14/L
19/32 A kérdező kommentje:
ma 11:59
a napokban töltötte be a 20-at
és kb 172 cm :D
2011. ápr. 25. 12:10
20/32 anonim válasza:
12:04 vagyok.
igeen, és a szülinapi ruhája és cipője eszméletlen!! gyönyörűen nézett ki :) egyébként mi a foglalkozása? (modellkedésen meg blogoláson kívül)... német a blog és nem értek semmit :S (a google fordító meg hülyén adja le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!