Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rólam? Tetszem?...

Mit gondoltok rólam? Tetszem? F/21

Figyelt kérdés

Az őszinte véleményetek érdekel

[link]

2011. ápr. 22. 19:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Ez vicc. ;)

De ez a pasis bűnronda. :S

2011. ápr. 22. 22:50
 32/37 anonim ***** válasza:

nagyongáz... legalább a hajaddal kezdj vmit, kérlek

21L

2011. ápr. 23. 02:15
 33/37 anonim ***** válasza:

a szemüveg előnytelen, öreges, más keretet kellene választanod.

a hajad is borzalmas.

ami még nagyon leveszi a színvonalat az a telefonos-tükrös-gyúrós téma xD nagyon szánalmas...

2011. ápr. 23. 09:34
 34/37 anonim ***** válasza:

Atya úr isten....

Szerintem ezzel mindent elárultam..

18L

2011. ápr. 23. 13:35
 35/37 anonim ***** válasza:
Nagyon durvàk vagytok szegény fiùval. Most miért kell ennyire beletaposni a lelkébe? Hiszen nem mindenki születhet jó pasinak. Atlagos, viszont tud magàn javitani.
2011. ápr. 23. 16:10
 36/37 anonim ***** válasza:
Én ismerek hasonló fejszerkezettel bíró fiút, és szépen kompenzálja ezt a dolgot, kedves stílusával, megnevettet mindenkit, ezen felül faxa felnyírt férfias haja van, szép, izmos szálkás teste(nem agyongyúrt!!) jól öltözik, pedig nem gazdag. Van csaja, mindig is volt. Sztem egy csajt kérj meg segítsen neked stílust váltani, de olyat akinek van ízlése is. Szemüveg keretek ma már nagyon jók vannak, de válthatsz lencsére is!
2011. ápr. 24. 16:53
 37/37 anonim ***** válasza:

Szerintem fake.

A bicepsz-tricepsz-vállad sem akkora, hogy villantsál vele. De sajnállak, ha tényleg így nézel ki.

2011. ápr. 24. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!