Mit gondoltok rólam? Tetszem? F/21
2011. ápr. 22. 19:06
12/37 anonim válasza:
Az a valami paróka a fejeden?:D
13/37 anonim válasza:
Ne szomoritsàtok màr annyira, mindenki bàrhogyan néz ki, megtalàlja a pàrjàt, csak ne pózolj igy, én allergiàs vagyok az ilyesmkre. De azért fel a fejjel!
14/37 anonim válasza:
Az a hangulatváltozás, amit most érzek, miután megláttam a képedet, szavakba nem önthető. Végtelenül nagy szerencse, hogy odaírtad a korodat, mert ki nem néztem volna belőled. Azt hiszem, csak akkor lett volna nagyobb a megdöbbenésem, ha este tízkor vizsgálom meg a fotód, mert akkor bizony aludni sem tudnék ma. Hálás vagyok ezért a -remélem felejthető- "élményért". Ahogy a Csillag Születikben a zsűri mondaná: Köszönjük, de NEM!
15/37 anonim válasza:
elöször tutira azt hittem valami kép a 80 évekböl, de aztán láttam hogy egy kamerás telefon van a kezébe. Jah és hogy színes kép (tudom volt régen is)..
Szóval ellég gáz .../ 20 F
16/37 anonim válasza:
igazából azt akarják mondani hogy ehhez a testhez archoz nem áll jól a keménykedés,mellesleg a szemüveged cseréld le meg a séróddal kezdj valamit,nem is kell gondolkodnod bemész a fodrászhoz megmondod dobjon rád valami menő frizurát ő tudni fogja mi kell neked.
ui.: legközelebb a vegyszert tüntesd el mielőtt fotózol :D
18/37 anonim válasza:
B+ Béla, nem megmondtam hogy inkább a Kamarás Ivánt linkeld be?!
19/37 anonim válasza:
szemüveg le, hajat valami normálisat nem kell a fejre pompom mert amellett hogy nevetséges, még inkább parasztos, suttyós..., az jó hogy izmos a karod, de miért csak azt mutatod, a többivel mi van...., szóval bárkiből lehet ízléses embert faragni hidd el, csak kezdj neki, mert most még sehol nem tartasz. Városban nyirass hajat, ne ott ahol laksz. Nem bántani akarlak, ez az igazság.
20/37 anonim válasza:
:):) Nekem a Kamaràs Ivàn sem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!