Mi a legjobb szőrtelenítő módszer szerintetek?
Én mindenhol epilálok. Igaz az elején fájdalmas kicsit, de hamar meglehet szokni. A lábszáramon szinte már alig érzem. Gyökerestől kitépi a szőrszálakat, elég hetente 1x csinálnom. Mindegyik szőrtelenítési módot (borotva, gyanta, krém, epilátor) átnyálaztam rendesen, és nekem ez a megfelelőbb.
15/L
szerintem a gyanta a legjobb
tartósság szempontjából és fájdalom szempontjából is jobb az epilátorrnál
krémbe szerintem nagyon káros dolgok lehetnek..
borotva után pedig szúrós lesz az ember,és nagyon gyakran kell csinálni
amióta gyantáztatok egyre kevesebb szőröm van és ha ki is nő puha,nem szúr:)
ha borotválod akkor mindig erősebb és több lesz a szőröd,de nem fáj.. ráadásul 3-4 naponta muszáj ismételni
az epilálás szerintem a legfájdalmasabb egyesével tép ki a szőröd,hónaljnál túlélhetetlen.. ez nekem olyan 2 hétig bírja. nem lesz erősebb a szőr,sőt idővel foltokba már vissza se nő.
a gyanta a leghatásosabb,szerintem nem fáj annyira mivel sok szőrszálat tép ki egyszerre és nem egyesével. nekem 3 hétig minimum nem nő vissza,és idővel itt is ritkul..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!