Hamarosan osztálykirándulásra megyünk 3 napra. Régebben gyantáztam a lábamat és a hónaljamat, de mostanában borotválom. Nem tudom ezt hogyan oldjam meg a kiránduláson. Nem sátorban fogunk aludni, szóval lesz zuhanyzó. Vagy az gáz ha indulás előtti este leborotválom és úgy hagyom? Olyankor olyan 2-3 milliméteres szőrszálak vannak a hónaljamon és 1-2 milliméteresek a lábamon a harmadik napon. Ez ciki?
Vagy úgy csináljam hogy vigyek borotvát és a második nap este fürdésnél borotváljam le? Nem ciki ha meglátják a fiúk? És a lányok? Ti hogy oldjátok/oldanátok meg?
2011. ápr. 21. 14:54
1/9 anonim válasza:
én a kirándulásokon is borotválni szoktam :) és sztm. nem ciki :) és a barátnőim sem tartották annak :) úgyhogy nyugodtan eltehetsz egy borotvát a kirándulásra...
2011. ápr. 21. 14:57
2/9 anonim válasza:
Esetleg kipróbálhatod a szőrtelenítő krémet, nekem sokszor hatásosabb a borotvánál.
A borotvához pedig van egy "trükköm".Lehet, hogy sokan így használják, nemtudom, de azért leírom.
Szóval mielőtt leborotválnád a lábad, készíts bőrradírt(legjobb az olivaolaj és só keveréke) és használd ezt a lábadon.Utána bortvált le midnen irányból.Fentről le, lentől fel jobbról balra, balról jobbra.Nekem ez sokkal jobban beválik és tovább is tart, mintha csak gyorsan leborotválnám.De azért rakd be a borotvát.
2011. ápr. 21. 15:02
3/9 anonim válasza:
A hónaljadat borotváld le nyugodtan, de a lábadat szerintem felesleges a táborban szőrteleníteni. Nem hinném, hogy az osztálytársaidnak nem lesz 2 mm-es szőr a lábán, meg nem hinném, hogy valaki is azt figyelné ilyenkor, hogy neked szőrös-e a lábad.
2011. ápr. 21. 15:06
4/9 anonim válasza:
Vagy az is jó, ha legyantázod előtte legalább a hónaljadat.
2011. ápr. 21. 15:07
5/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) második ez jó ötlet, kipróbálom :)
2011. ápr. 21. 15:18
6/9 anonim válasza:
Gondolom nem a fiúkkal fogtok zuhanyozni, úgyhogy ők nem látják meg. A lányok meg nem hiszem hogy különösebben kiakadnak rajta, mert jó esetben ők is szőrtelenítenek. Szóval én megcsinálnám gyorsba a lábamat is, de a hónaljamat mindenképp.
2011. ápr. 21. 15:38
7/9 anonim válasza:
Indulás előtt mért nem gyantázod le őket?
az kitart 3 napig és akkor nem kell emiatt aggódnod:)
2011. ápr. 21. 18:03
8/9 A kérdező kommentje:
Azért nem gyantáztatom le, mert rövid lenne akkor, és nem vinné le a gyanta
2011. ápr. 21. 18:15
9/9 anonim válasza:
Amikor tusolsz, szépen leborotválod. Nincs benne semmi ciki, gondolom a lány oszttásaid is szőrtelenítenek :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!