Tegnap életemben elősször borotválkoztam (lábamat) anya is tudja és ma meg a nemiszervemnél lévő szőrzetemet levágtam ollóval úgy nagyából éés kiáll a bugyimból a szőr most mittegyek? Leborotválni nem akarom:S nagy hülyeséget csináltam? :O
Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 16:01
11/12 anonim válasza:
Elég nagy hülyeség volt, 13 évesen minek foglalkozol a fazonoddal? Gondolom nem mutogatod senkinek (főleg, hogy ugya az még bűncselekmény lenne). Most pár napig szenvedsz vele, aztán semmi bajod nem lesz. Strand előtt a bikiniből kilátszó szőrrel kezdj valamit, de többet igazán nem szükséges még, bőven ráérsz vele. És majd akkor már mehetsz gyantáztatni. :D A lábadat se borotváld, inkább vegyél egy epilátort, vagy gyantát, sokkal ritkábban kell vele vacakolni.
12/12 anonim válasza:
kozmetikus és gyanta a tuti. elsö pár alkalom szar, aztán örülsz, hogy nincsenek majd késöbb borosták!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!