13 éves vagyok és 167cm. Ez magas ennyi ídős korban?
nagyon zavar, mert a többi lány alacsonyabb nállam..:/
most én vagyok a túl magas? nem vagyok kövér vékon lány vagyok de engem ez a magasság zavar.
idos, nalam, helyre (bocs ezeket a hibakat kijavitom, remelem nem haragszol meg ram:)))
Nagyon orulj ennek a magassagnak, huzd ki magad mindig, nehogy gornyedj, mert pupos leszel. Ha meg vekony is vagy hozza, az fonyeremeny, akar meg modell is lehetsz! Tenyleg orulj neki, en kicsi vagyok, hidd el nagyon rossza erzes!!!
én 21 vagyok és 169...
és így jópár fiút ki is lőhetek...nem tom mér nem nőnek meg...mind iyen 160 cm es marad mostanában v 170...
bár nekem magasabbak jönnek be amúgy is..
de legalább mit többől válogathatunk..illünk a magasabbakhoz is azért már..nem mint nálunk is kisebbek
köszönöm tök sokat segítettetek evvel.!=)
de azért 180cm magasan ciki a magassarkú??
Én is ennyi vagyok, már kb. 12 éves korom óta, a súlyom se sokat változik. Hetedikben(hatosztályos suliban), én voltam a legmagasabb(évvesztes is vagyok), most 11. végén a tornasor közepén állok.:D:D:D 18 éves lány
Szerintem jó a 167 cm, nem túl sok, nem túl kevés, pont jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!