Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Érdemes lenne belevágnom a...

Érdemes lenne belevágnom a modellkedésbe? (képekkel! )

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, most fogok érettségizni, és úgy gondoltam a nyáron belevágnék, hiszen ha alkalmas vagyok, akkor jó pénzt tudnék vele keresni.

viszont nem tudom,h. mennyire lennék alkalmas? sokszor úgy érzem,h. csinos vagyok, nem vagyok csúnya, viszont átlagos vagyok, nincs bennem semmi érdekes, semmi "extra". pedig elvileg ez kell a modellkedéshez.

véleményeket szeretnék a külsőmről, mi az első benyomásotok?

[link]

[link] (jobb oldali vok)

[link]

2011. ápr. 18. 00:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Próbálkozz nyugodtan:)
2011. ápr. 18. 09:36
 12/31 anonim ***** válasza:
Vágj kevésbé erőltetett fejet, legyél természetesebb, hátha...
2011. ápr. 18. 10:39
 13/31 A kérdező kommentje:
elkértem egy barátomtól egy rolam készített képet, pont azzal a céllal készült kb 1 éve, h elküldhessem ügynökségeknek, de aztán végülis nem küldtem el, teljes alakos: [link]
2011. ápr. 18. 11:01
 14/31 anonim ***** válasza:
Tökéletes modell lennél, kezet foghatsz Mihalik Enikővel:)
2011. ápr. 18. 12:53
 15/31 anonim ***** válasza:
Első kép után azonnal azt gondoltam, na ilyen lány pont modellnek való. Szép arcod van, de nem az az üresen szép, hanem gyönyörű nagy szemeid, szép hajad, minden. A magasságod is tökéletes mert 175 felett kell lenni, szóval hajrá!
2011. ápr. 18. 13:21
 16/31 anonim ***** válasza:
Tökéletes vagy, elvarázsoltál. :) Simáán vágj bele :D
2011. ápr. 18. 13:38
 17/31 anonim ***** válasza:

Megpróbálni érdemes, de ne várd, hogy nagy pénzt szakítasz vele, eleinte inkább csak te fizetsz, aztán ha szerencséd van, akkor befutsz és megtérül. Viszont ehhez már lehet, hogy túlkorosnak fognak tartani.

De esélyed van, egy próbát megér.

2011. ápr. 18. 13:50
 18/31 anonim ***** válasza:

szerintem tök szép vagy:)

hát én amikor megláttam a képeidet, egyből a modellekre gondoltam...nagyon szép, karakteres, modelles arcod van:)

2011. ápr. 18. 15:02
 19/31 anonim ***** válasza:
az alakod megvan hozzá, szép az arcod, szép a hajad, próbáld meg!
2011. ápr. 18. 15:06
 20/31 anonim ***** válasza:
nagyon széép vagy! bárcsak így néznék ki! iszonyú szép a bőrös, hajad, szemed, szád, és tényleg nem vagy csúnya, nem is az az átlagszépség, hanem olyan különleges.. éss amúgy az első képen látszik hogy milyen vékony vagy, szóval azzal ne legyen problémád.. esetleg megírnád nekem priviben hol fogsz modellkedni?kíváncsi lennék rá.. amúgy sok kamuügynökség van..egy igazi modellügynökség nem kér érte pénzt, hogy regisztrálhass..
2011. ápr. 18. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!