Világosbarna hajat lehet kamillával vagy citrommal szőkíteni? Mennyi lesz a változás? Érdemes belevágnom? Vagy valamit még tudtok hogy hogyan tudom természetes módomm kiszőkiteni a hajam?
Pont ma gondoltam én is erre:D Rengeteg oldalon írnak amúgy erről,meg itt gyakorin is.. eddig azt olvastam,h a kamillával kíméletesebb és természetesebb eredményt lehet elérni, a citrom kiszárítja nagyon.
Én a napokban kipróbálom, velem tartasz?:D és akkor megosztjuk a tapasztalatokat.
Utolsó igen ..)
Meg tudod adni az msn cimed?
nincsen most msn-em,de email címet tudok adni:
vibrasphere@freemail.hu
írj! :)
HÜLYESÉG!!!!
A szőke hajnak szép fényt ad, de a barnával nem csinál semmit.(alsós koromban kipróbáltam, mert szerettem volna szép szőke hajat)
ha hajat akarsz festeni, csináld rendesen, festékkel.
Utolsó!
Pont az a lényeg, hogy gondolom nem akar festékkel hajat festeni. Én is ugyanebben a cipőben járok, világosbarna hajam van, és szeretnék pár árnyalattal világosabbat. A citromot nem merem kipróbálni, mert egy festékes szőkítés miatt amúgy is kiszáradt a hajam, lenövesztettem, most tettem rendbe, végre szép és egészséges újra, szóval nem akarom újra tönkrecseszni. A kamillától meg állítólag sárga lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!