Mivel borotváljátok a puncitokat?
Figyelt kérdés
Én borotvát használok, de valami jobb kéne, mert egy nap után már sünis vagyok, és a barátom az szereti amikor frissen borotvált és nagyon sima. De ha minden nap borotválom akkor nagyon kipattog.2011. ápr. 17. 23:02
1/9 anonim válasza:
hát meglepő, de borotválni általában borotvával szoktam:D
2/9 A kérdező kommentje:
:D :D ojjajjj:D:D nem így akartam:D:D:
szóval mivel szőrtelenítitek?:D:D
2011. ápr. 17. 23:08
3/9 anonim válasza:
Dettó mint az első. :D Teljesen meglepett, azt hittem egyedül vagyok így ezzel.
Amúgy menj el gyantáztatni.
4/9 anonim válasza:
Dús szőrzet esetén szóba jöhet a disznópörzsölő.
5/9 anonim válasza:
Szerintem gyantáztasd. Én 4 hónapja váltottam borotváról és nem bántam meg. Nem vagyok szőrös típus, de nekem 1 hónapig sima marad a bőröm és a fájdalom sem olyan vészes, mint ahogy én azt előtte képzeltem.
20L
7/9 anonim válasza:
Borotva, de pont ugyanaz a problémám, mint neked kérdező. A gyantát lehet én is kipróbálom, jókat hallottam róla.
8/9 anonim válasza:
13.39 magadnak gyantázod? ha igen akkor melyik fajta gyantával?
9/9 anonim válasza:
13.39 vagyok
Nem magamnak, kozmetikushoz járok. Az otthoni próbálkozással nekem nem sok sikerem volt. Ráadásul nagyon ügyes és olcsó kozmetikust találtam. 600 forint nála az intim gyanta. Amikor magamnak csináltam, akkor sem úsztam meg olcsóbban, vagy nem sokkal.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!