Miért van az, hogy ha egy olyan kérdést teszek fel, hogy tetszik-e ez a lány vagy fiú (képpel) a moderátorok törlik?
Figyelt kérdés
És ha én vagyok a képen? Én beleegyezésem adtam vagy nem? Vagy írjam a kérdés alá, hogy a képen szereplő egyének beleegyezésüket adták vagy mi... -.-"2011. ápr. 16. 21:59
1/5 anonim válasza:
Mert sajnos nem lehet leellenőrizni hogy valóban a kiíró van-e a képen, és visszaélhet vele bárki. Sok kamasz felpakolja a félpucér képét és ezzel ráadásul még rossz netes oldalak is visszaélnek, mondjuk kiteszik napiszarra, meg erotikus oldalakra, stb. Ezért inkább biztonsági okokból törlik, nagyon helyesen. Hiába írod a kép alá hogy beleegyezésedet adtad, szerinted mégis honnan tudhatná ezt a moderátor hogy VALÓBAN így van, és nem mondjuk visszaélsz egy ellenséged képével? Vagy hogy ha a te képed, akkor nem fogja egy pedo bácsi kitenni a saját oldalára, ahol mondjuk pucér tested szerkeszt a fejed alá?
2/5 A kérdező kommentje:
Jó de ilyen fokon a pedo bácsi akármelyik közösségi oldalról leszedheti a képed... Meg így is ínnyi ilyen kérdés van Gyakori kérdéseken, hogy hogy nézek ki szerintetek? Azokat mér nem törlik? XD Csak az enyémet szűrik ki állandóan :D
2011. ápr. 17. 12:12
3/5 anonim válasza:
olvasd el néhány közösségi szájt szabályzatát, onnan leszedett képeket feltenni az illető beleegyezése nélkül ugyanúgy bűncselekmény, mintha a vinyójáról lopnád le.
4/5 anonim válasza:
Másrészt meg a gyk erre annyit mondhatna: na és? a közösségi oldal nem az ő kompenetenciájuk, ott csináljanak amit akarnak......
Így is gáz hogy sok kamasz kiteszi ide a mellét, meg ma egy unintelligens 17 éves a puncijának a fotóját is feltette ide hogy ki mit gondol róla..eszem megáll hogy hogy jut ilyen eszébe egy tininek? Ja, szépség témakörben, nem a szex témakörben.....
5/5 A kérdező kommentje:
Jó de én most nem mellekről meg puncikról beszélek hanem teljesen normális nem ribanc napiszarra való emberről aki megkérdez pár nem elfogult idegent hogy mi a véleményük róla.
2011. ápr. 18. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!