Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez arányosnak...

Szerintetek ez arányosnak mondható?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy van rajtam némi kis felesleg, amit a jó kis mákos bejglinek köszönhetek!: Viszont sokat sportolok és erősebb izomzatom, csontozatom van genetikailag( annyira, hogy a sport orvos is kerekedett szemmel nézett rám 10 éves koromban) Na szóval a paraméterek:

mell:100 cm

derék:78-81cm

csípő:102 cm

Magasság:180 cm

Súly:75-80 kg.

15/L

2011. ápr. 16. 13:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
látom mindenképp azt akarod hallani, hogy nem vagy túlsúlyos. de ha meg tudod akkor mért teszed fel a kérdést? főleg, így teljesen látatlanban, kép nélkül... mert ha belegondolsz az adatok tényleg azt mutatják, hogy túlsúlyos vagy. az más kérdés, hogy hogy nézel ki a valóságban. azt látatlanban meg nem lehet eldönteni, így a kérdés végülis értelmetlen :)
2011. ápr. 17. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:
ja és azt még hozzátenném, hogyha te jól érzed magad így a bőrödben és van önbizalmad akkor meg teljesen mindegy, hogy ki mit mond... :) épp ezért én sem teszek fel ilyen kérdéseket saját magamról
2011. ápr. 17. 14:12
 13/16 anonim ***** válasza:

a kérdező védelmében írnám, hogy a kérdése nem arról szólt, túlsúlyos-e, hanem hogy arányos, nőies-e a teste.

mert hiába vagy 55 kg, ha semmi segged, a derekad 1 vonalban van a csípőddel és úgy nézel ki mint egy ceruza. ekkor elég pofáraesés lesz ha 10 pasiból 9 az 1-2 kg plusszal rendelkező, de egyébként arányos lányt fogja választani.

2011. ápr. 17. 15:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó, teljesen egyet értek veled:)
2011. ápr. 17. 16:12
 15/16 anonim ***** válasza:
hát csak úgy elmondanám, hogy a vékony nem egyenlő azzal, hogy nem formás :) abban viszont igazad van, hogy inkább a formásabbat fogja választani. viszont hiába, hogy 54 kg vagyok, 90-60-89 a méreteim, a derekam meg a csípőm sincs egyben és lapos sem vagyok.
2011. ápr. 17. 16:47
 16/16 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtuk, hogy aki vékony az nem lehet formás:D A 90-61-90 meg a modellek álomalakja, az átlag nyilván nem itt kezdődik, hogy hol azt nem tudtam, ezért kérdeztem rá a saját méreteimre.:)
2011. ápr. 17. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!