Milyen szinű, hosszú, stílusú a hajad?
Figyelt kérdés
Egyenes, göndör,, természetes, festett, hosszú, rövid.2009. márc. 2. 12:30
11/36 anonim válasza:
Előző vagyok megint, bocsi :D Nekem általában egyenes, vasalom, mert nekem is olyan, mint az egyik válaszolónak, hogy valahol hullámos, göndör, meg egyenes is :D elég furcsa lenne ha csak úgy megszárítanám.. alapból göndör lenne, mert víz hatására mindig begöndörödik... Nyáron fürdőből jövet mindig hagyom megszáradni és akkor szép hullámosra szárad meg... Télen nem tudom miért nem tudom elérni azt a hatást :D
És természetes barna színű, ezt elfelejtettem írni.
Nani
12/36 anonim válasza:
Mell alá érő eredeti szőkésbarna(némi vörös árnyalattal).Eredetileg hullámos,de vasalom :S.
13/36 anonim válasza:
Hát középig érő term. hullámos kékes fekete..
kettéválasztva ( klasszikus nőies kinézet)
14/36 anonim válasza:
Nekem derkig ero vall vonaltol tepett (nem nagyon), hamvas vilagosbarna + egyenes frufru
16/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Irigylem azokat, akiknek hullámos a haja. Az enyém szögegyenes, semmi nem marad meg benne sokáig, mert akkora a súlya.
2009. márc. 2. 15:14
17/36 anonim válasza:
derékig érő egyenes, erdeti szőke
18/36 anonim válasza:
Hátközépig ér, sötétbarna, de fényben vöröses. És hullámos, néhol loknis, de csak az alja. Természetesen ilyen és kirúg mindenféle hajformázót egy óra alatt másrészt amúgysincs kedvem vacakolni vele, jó ez így :D
19/36 anonim válasza:
Előző vagyok. Kihagytam hogy van oldalfrufrum, de nem lóg a szemembe, csak a homlokomon :D
20/36 anonim válasza:
mellig érő szőke kevés barna melírral.2 éve voltam melírozott szőke->barna->barnás narancs->narancs->sárga->szőke->melírozott szőke. ott rontottam el hogy barna lettem, mert csak most értem el odaáig fél év alatt hogy visszakaptam az eredeti hajszínemet.fru-fru vagy oldal fru-fru (variálom).vasolom, de amúgy kicsit hullámos.fazonra pedig fokozatos, tépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!